Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Binnen Brouwersstraat 27 Amsterdam Centrum

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Omschrijving

EEN UNIEKE KANS! EEN BIJZONDERE WONING OP EEN TOPLOCATIE!

Dit appartement heeft een EIGEN opgang en is gelegen op een super locatie in hartje Centrum Amsterdam. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 71 m2 en is gelegen op de 1ste en 2e verdieping en heeft een vide. Het betreft hier een Rijksmonument!

Het complex waar de woning onderdeel van uitmaakt is in 2013 gesplitst.

De Binnen Brouwersstraat is een gezellig straatje gelegen naast de grachtengordel, De Jordaan en de binnenstad van Amsterdam. Talloze winkels en horecagelegenheden (Haarlemmerstraat en –dijk) zijn op korte loopafstand te vinden evenals de Linden- en Noordermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen.
Diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Westerpark en het Frederik Hendrikplantsoen, zijn op fietsafstand gelegen. Diverse trein/tram/bus verbindingen liggen op loop- of fietsafstand (Centraal Station).

INDELING:
Eigen entree van de woning op de begane grond, trappenhuis,

Verdieping 1; Woonkamer over de gehele diepte van de woning met een dichte keuken (dient nog geplaatst te worden) aan de achterzijde. Tevens is op deze verdieping de stookruimte.

Verdieping 2;
Hal, badkamer die naar eigen wens nog geplaatst moet worden, open ruimte (kamer) die naar eigen wens in te delen is. Vanuit deze ruimte is de vide toegankelijk.

De (fietsen)berging (circa 5 m²) is gelegen aan de binnenplaats van het gebouw.

BIJZONDERHEDEN
Het betreft hier een Rijksmonument!
- Separate berging aan de binnenplaats;
- Niet bewoningsclausule, zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule zijn hier van toepassing;
- Anti speculatiebeding voor de periode van 2 jaar van toepassing;
- Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg;
- De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 209,15 per maand;
- Het appartement heeft een Energielabel D;
- Gedeeltelijk dubbel glas;
- Professionele VvE beheer;
- Actieve en gezonde VVE;
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
-1906
Woonoppervlakte:
71 m²
Inhoud:
239 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Binnen Brouwersstraat 27

Postcode: 1013EE

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer