Beethovenstraat 90 I Amsterdam Zuid

Omschrijving

Geweldige drie kamer woning in een prachtig en goed onderhouden jaren '30 pand op een toplocatie in Amsterdam Zuid. De woning is gelegen op de 1e verdieping, is ruim 100m2 en voorzien van een riant balkon gelegen op het Westen. De buurt biedt u op loopafstand mooie winkelstraten zoals de Beethovenstraat zelf, de Cornelis Schuytstraat en groenvoorzieningen als het Vondelpark en het Beatrixpark.

Globale indeling:
Keurige entree met prachtige originele marmeren tegels. Entree van de woning, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet. De dichten keuken is aan de achterzijde gelegen met eveneens toegang tot het balkon. De complete keuken beschikt over een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een 5-pits gasfornuis. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. De eerste slaapkamer (5.90 x 3.70) is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een inbouwkast. Mocht u aan één slaapkamer voldoende hebben dan is deze slaapkamer ideaal om bij de woonkamer te voegen en daardoor een zeer ruime doorzon woonkamer te realiseren met fraaie glas-in-lood en-suite deuren. De tweede slaapkamer 4.33x3.48 ligt aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Het balkon is gelegen op het Westen waardoor u hier aan het einde van de dag heerlijk van de zon kunt genieten. De luxe badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel.

Op loopafstand treft u een grote diversiteit aan winkels, o.a. de Albert Heijn en delicatessenzaken voor de dagelijkse boodschappen. Ook treft u diverse restaurants en koffiezaken. Het Beatrixpark, de Cornelis Schuytstraat, de Zuidas en het Concertgebouw bevinden zich in de directe omgeving. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer met diverse tram- en busverbindingen, Station Zuid WTC bevindt zich in directe omgeving. Binnen 5 minuten bent u met de auto op de Ringweg A10.

Specificaties:
-For English translation see our own website;
- Voorzijde voorzien van dubbel glas;
-Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 101,8m2, meetrapport aanwezig;
-De index erfpachtcanon is euro 1.391,11 en het recht van erfpacht, AB2000, kan voor het eerst worden herzien op 15-04-2063;
-De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd, de maandelijkse servicekosten bedragen 299,95 inclusief stookkosten;
-Er is een Meerjaren Onderhoudsplanning aanwezig;
-Oplevering in overleg;
- Momenteel zijn er twee parkeervergunningen beschikbaar

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
102 m²
Inhoud:
335 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Beethovenstraat 90I

Postcode: 1077JN

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden