Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Badhuiskade 69 AMSTERDAM

Koopsom € 784.279 v.o.n.

Omschrijving

BOLD - appartement FEKETE, Bouwnummer 127

Het riante appartement 'FEKETE' heeft 127 m2 aan woonoppervlak en is gelegen op de 6e verdieping.
Het appartement heeft een ruime living met fantastisch uitzicht op en over Amsterdam. De keukenopstelling (aansluitingen aanwezig) is met een kookeiland. De woning heeft twee ruime slaapkamers, een eveneens ruime badkamer en een apart toilet. Aan de woonkamer grenst een prachtig afgewerkte loggia met ruime afmetingen.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.
De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

BOLD – Apartments Amsterdam
BOLD verrijst aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, aan het IJ, op een plek die luxe en creativiteit ademt. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige high tech uitstraling en zijn gevel met geïntegreerde zonnepanelen.
De duurzame woontoren BOLD zal in totaal 24 verdiepingen tellen. Hierin worden 158 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving.
De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd.


In de parkeerkelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar

De koopsommen zijn vrij op naam, inclusief BTW en twee jaar erfpachtcanon. Exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2011-
Woonoppervlakte:
127 m²
Inhoud:
335 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 147 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Badhuiskade 69

Postcode: 1031KV

Plaats: AMSTERDAM

Kaart