Arent Janszoon Ernststraat 39 Amsterdam Zuideramstel

Omschrijving

Wonen in de stad en toch het gevoel van buiten wonen? Dat kan! Ervaar Arent Janszoon Ernststraat 39 en ontdek een schitterend gerenoveerd vijf kamerappartement van circa 132m˛ veel kastruimte, een royaal balkon van circa 21m˛ op het zuiden, een ruime berging in de onderbouw en een schitterend uitzicht over de stad en het Amstelpark. Dankzij de toepassing van mooie materialen, maatwerkoplossingen en een uitstekende afwerking is een prachtig en sfeervol appartement gerealiseerd met de signatuur van Piet Boon. Er is een actieve Vereniging van Eigenaren en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met eind 2091. Er zijn momenteel twee parkeervergunningen mogelijk.

Dit lichte appartement ligt op de elfde verdieping van een uitstekend onderhouden appartementencomplex met meerdere liften. De woning is strak afgewerkt met glad gestukadoorde en bijzonder netjes geschilderde wanden en plafonds. Door de hele woning ligt een mooie eiken vloer van brede planken met hoge witte plinten en een warme finish. De hoogglans en greeploos witte open keuken heeft een verdiept werkblad en beschikt over diverse inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een koelkast, vriezer, afwasmachine, combi oven, inductiekookplaat met een downdraft werkblad afzuiging en er is een Quooker. Ook aan de badkamer is veel aandacht besteed. Er is een ligbad met handdouche, inloopdouche met easy drain, een duo wastafelmeubel met design kranen, extra toilet, een handdoekradiator, inbouwspots en mechanische ventilatie.

Dit aantrekkelijke appartement heeft drie ruime slaapkamers en een waskamer. De master bedroom grenst aan het heerlijke zonnige balkon en heeft diverse inbouw kledingkasten, ook de tweede slaapkamer grenst aan voornoemd balkon en de derde slaapkamer grenst aan een tweede balkon, beide slaapkamers beschikken over inbouwkasten. De waskamer heeft twee vaste kasten, toegang tot het tweede balkon en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger. In de hal is het gasten toilet. Het ruime balkon op het zuiden heeft een heater en biedt een heerlijk vrij uitzicht op het prachtig groene Amstelpark.

U kunt dus direct genieten van een heerlijk wooncomfort in een prettige ambiance met een grote mate van rust en privacy midden in een groenrijke omgeving. De Vereniging van Eigenaren is actief en functioneert onder andere aan de hand van een meerjaren onderhoudsplanning en een huishoudelijk reglement. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 november 2091!

Het Amsterdamse Bos, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, Het Gelderlandplein, De Zuidas, De RAI, vele sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op loop- respectievelijk fietsafstand.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Actieve Vereniging van Eigenaren;
-De servicekosten zijn euro 224,95 per maand;
-Voorschot stookkosten en warmwater euro 131,-- per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 november 2091;
-Er zijn momenteel twee parkeervergunningen mogelijk;
-Compleet gerenoveerd appartement met dubbel glas;
-Nieuwe elektrische installatie;
-Ruime bijbehorende berging in de kelder. De kelder is bereikbaar met de lift;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 725.000 k.k.

Soort object:
Appartement met lift
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1969
Woonoppervlakte:
132 m²
Inhoud:
415 m³
Totaal aantal kamers:
5
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 225 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Arent Janszoon Ernststraat 39

Postcode: 1083GP

Plaats: Amsterdam

Kaart Arent Janszoon Ernststraat 39 Amsterdam Zuideramstel

naar Arent Janszoon Ernststraat 39 Amsterdam Zuideramstel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand