• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Huis kopen in Amsterdam

Het kopen van een nieuw huis in Amsterdam is een bijzondere happening. De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven en voor velen is dit een spannende gebeurtenis. Het is vaak één van de grootste financiële transacties in iemands leven. Voor Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV betekent dit dat daarmee de kernwaarden van de makelaardij worden geraakt, waarmee een grote verantwoordelijkheid is gemoeid.

Zeker in een stad als Amsterdam is het geen overbodige luxe ondersteuning te krijgen bij het aankopen van een woning. Die ondersteuning bestaat uit een zeer uitgebreide dienstverlening en is gefundeerd op een lange termijn relatie. Wij informeren u daar graag met veel enthousiasme over in een persoonlijk gesprek.

Nieuwbouwwoning kopen

Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot de bestaande bouw, maar tevens de nieuwbouwwoningen. Nieuwbouw is een vak apart en vanaf papier kopen een andere beleving. Wij hebben jarenlange ervaring met het aankopen van nieuwbouwwoningen. Als geen ander weten we waar de accenten binnen deze discipline gelegd dienen te worden en waar de mogelijkheden voor u als koper liggen.

Al weer 10 jaar hebben vele van onze relaties onze professionele aanpak bij het aankopen van een woning als bijzonder prettig ervaren. Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV gaat het er uiteindelijk om dat uw nieuwe huis ook echt uw nieuwe thuis wordt en we u daarna nog eens mogen verwelkomen.