• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi
Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV

Makelaar Amsterdam

Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV is een NVM/MVA makelaar in Amsterdam gespecialiseerd in alle facetten van de woningmakelaardij. In de afgelopen 10 jaar heeft ons kantoor zich ontwikkelt tot een allround en dynamische organisatie. Zowel particuliere als professionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, beleggers en beursgenoteerde organisaties, behoren tot onze clientèle. Het laatste decennium zijn wij als makelaar in Amsterdam voor hen een stabiele partner gebleken. Mede dankzij ons doorzettingsvermogen, oplossingsgerichtheid en een schat aan ervaring. Wij hebben in alle segmenten vele succesvolle transacties voor onze relaties weten te realiseren en een uitstekende relatie weten op te bouwen.

Ervaren & persoonlijk

Kiezen voor Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV is kiezen voor een kantoor met ervaren makelaars en medewerkers. Wij kennen als makelaar in Amsterdam de stad als geen ander. Wij hebben een sterke focus op resultaat, waarbij uw belang continu voorop staat. Of het nu gaat om uw aankoopopdracht of verkoopopdracht, u kiest voor een persoonlijke en frisse aanpak. Deze aanpak wordt gekenmerkt door maximale inzet, inventiviteit, flexibiliteit, betrokkenheid en een to-the-point advisering. De makelaardij in Amsterdam is met al haar facetten een vak op zich en stevig onderhevig aan een veranderend landschap. Wij weten continu waar de accenten geplaatst moeten worden om voor u het maximale resultaat te kunnen realiseren.

Onze diensten

In onze dienstverlening neemt sociale media een steeds sterkere positie in, waarbij sociale media geen doel op zich is, maar tot doel heeft de opdracht te ondersteunen. Per opdracht bekijken we hoe sociale media het beste kan worden ingepast. Of het nu gaat ter ondersteuning van de verkoop of verhuur van een individuele woning of om projectmatige verkoop of verhuur.

Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV heeft een groot netwerk aan branche gerelateerde bedrijven en organisaties. Of het nu om een financiering, een verbouwing/renovatie, woninginrichting, fotografie gaat of het in kaart brengen van uw woning via 2D of 3D presentaties. Al jaren kunnen wij vertrouwen op uitstekende relaties, die wij ten gunste van uw opdracht in de samenwerking kunnen betrekken. Aan ons heeft u een makelaar in Amsterdam die u van alle diensten kan voorzien.

Ramon Mossel Makelaardij & Qualis

Eind 2012 hebben wij in Qualis een partner gevonden om u in het exclusieve segment nog beter te kunnen bedienen. Qualis wordt binnen de makelaardij erkend als kwaliteitskeurmerk en is slechts voorbehouden aan een kleine groep gerenommeerde NVM makelaars. In Qualis hebben wij een marketing tool gevonden om u als onze opdrachtgever in het midden- en hogere segment nog beter te kunnen bedienen. In tijden van achteruitgang is vooruitdenken belangrijk en er naar handelen essentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap een uitstekende investering is om uw belangen maximaal te kunnen behartigen en de kans op een succesvolle transactie te vergroten.

Wij hopen u voor een nadere kennismaking te mogen begroeten bij ons op kantoor, op uw werk of bij u thuis. Het is en blijft people’s business!

Ramón Mossel