• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi
Living The Art District

Klik hier voor een film over dit project.

The Art District

Wonen in The Art District is betaalbaar wonen in Amsterdam Zuid op loopafstand van alle hot spots, als de Albert Cuyp, Sarphatipark, de Amstel, Maasstraat, Scheldestraat, Strand Zuid en de vele kroegjes, restaurants en sportscholen. De charmante architectuur, elegante opzet van de omgeving en een verleidelijke ligging geven een unieke sfeer aan deze super stek!

The Art District dankt zijn naam aan de straatnamen en de elegante bouwstijl. De woningen variëren van 50 tot 75m², hebben of een balkon of een tuin en zijn gelegen aan een intiem straatje, een weids opgezet plantsoen of aan het Amstelkanaal. De begane grondwoningen hebben een heerlijke tuin, terwijl de appartementen op de eerste en tweede verdieping beschikken over een grote bijbehorende zolderkamer met dakkapel. Hierdoor kunnen de woningen gelegen op de tweede verdieping vergroot worden tot 75m² en is het zelfs mogelijk om twee grote slaapkamers te creëren met elk een eigen badkamer met behoud van meer dan voldoende leefruimte.

De woningen zijn gelegen in drie complexen die elk onlangs zijn gesplitst in appartementsrechten, waarbij de erfpachtcanon voor alle afzonderlijke woningen is afgekocht tot en met februari 2063. Bovendien wordt er direct een actieve Vereniging van Eigenaren opgericht met een Meerjaren Onderhoudsplanning.