• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Willem Frederik Hermansstraat 127 AMSTERDAM, Centrum

Vraagprijs € 675.000,- k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2012
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  Aan water, in centrum, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  160 p/mnd
Woonoppervlakte  :  128 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  330 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Inpandig, parkeerkelder, parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal, stookruimte, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Wonen midden in het Centrum van Amsterdam met zicht op het IJ! Met de mogelijkheid voor het kopen van een parkeerplaats!

Vanuit de woonkamer ziet u cruiseschepen, binnenvaartschepen en het pontje voorbij varen. Op ieder moment weer een ander uitzicht. Door de goede isolatie is dit appartement een rustpunt in dynamisch Amsterdam, met je auto veilig in de garage, CS naast de deur en 1001 terrassen en winkels die op je wachten.

Omgeving:
Het Oosterdokeiland laat zich kenmerken door machtige en strakke hoogbouw en is gelegen tussen een tal van voorzieningen als de Bibliotheek (OBA), koffietentjes en restaurants met terras. Binnen enkele minuten bent u in de historische binnenstad en op steenworpafstand is het Centraal Station gelegen.

Indeling appartement (circa 128 m2) op de 6de verdieping:
Entree, hal, drie slaapkamers, badkamer met inloopdouche, wastafel en ligbad, separaat toilet met fonteintje, ruime woonkamer met open keuken (totaal ca. 60 m2), balkon op het westen, ruime inpandige berging, ruimte voor de wasmachine en droger.

Er is tevens een separate berging in de onderbouw.

Het complex is in 2012 gerealiseerd en zodoende beschikt het over de nieuwste technieken;
warmte-terugwininstallatie, vloerkoeling/-verwarming, en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
- Perfecte centrale ligging;
- Lichte woonkamer met uitzicht op het IJ;
- Zonnig balkon op het Westen;
- Vloerverwarming en vloerkoeling;
- Complex met 2 x 2 liften;
- Inpandige en separate berging begane grond;
- Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage;
- Erfpacht woning, algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.
Huidige tijdvak loopt tot 29-2-2060. De jaarlijkse te betalen erfpachtcanon is EURO 4.625,55.
- Servicekosten EURO 160,21 per maand (appartement);
- Servicekosten EURO 35 per maand (parkeerplaats);

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Judith Lezer
Tel: 020-3052662
Email: judith@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl