Vrijheidslaan 14 I AMSTERDAM Rivierenbuurt

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Omschrijving

Zeer goed ingedeeld drie kamer appartement (ca. 66m2) in het kloppend hart van de Rivierenbuurt in een prachtig pand aan de statige Vrijheidslaan. Aan de achterzijde beschikt de woning over een balkon gelegen op het noordwesten. Het appartement ligt bovendien nabij uitvalswegen en dichtbij de gezellige Rijnstraat. Een tennisvereniging, meerdere roeiverenigingen, kleinschalige restaurantjes en een heerlijke hardlooproute langs de Amstel bevinden zich op korte loopafstand van dit appartement.

Indeling: Entree op de 1e verdieping (met bergingskast); ruime hal met toegang tot alle vertrekken.
Het appartement is voorzien van een fraaie parketvloer, visgraat gelegd met band en bies. Separaat toilet met fonteintje. Ruime en lichte doorzon woonkamer en-suite om het zit- en eetgedeelte van elkaar te scheiden. De moderne dichte keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een 5-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven. Tevens bevinden zich hier de wasmachine-aansluiting en cv-ketel (Intergas 2004). De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, de tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Vanuit de keuken toegang tot het balkon aan de achterzijde, welke is gelegen op het noordwesten. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en design radiator.

De woning is perfect gelegen in een gezellige en rustige straat in de populaire Rivierenbuurt nabij het Martin Luther Kingpark, de Amstel en de Rijnstraat. In de Rijnstraat vindt u een groot en gevarieerd winkelaanbod. Op fietsafstand ligt de Pijp met onder andere de gezellige Albert Cuyp markt, Van Woustraat en Ceintuurbaan. Maar ook de hippe Maasstraat ligt op slechts enkele minuten fietsen. Door de goede verbindingen bent u binnen enkele minuten op de A1, A2 of A10. Het Amstelstation bevindt zich op loopafstand en Station RAI ligt op 5 minuten fietsen. Er is nagenoeg altijd parkeergelegenheid direct voor de deur en voor een parkeervergunning geldt geen wachttijd hetgeen voor Amsterdam uitzonderlijk is.

Overige bijzonderheden:
- Actieve en financieel gezonde VVE Vrijheidslaan 10-18 welke door Boersma vastgoed beheer wordt beheerd;
- Servicekosten bedragen EUR 48,- per maand (stukken zijn op aanvraag ter inzage);
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Erfpacht bedraagt € 381,- per jaar en het tijdvak loopt tot en met 15-10-2046;
- Pand valt onder beschermd monument;
- Woonoppervlak bedraagt circa 66 m² (gemeten conform meetinstructies NVM gebruikmakende van de NEN2580 norm).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1922
Woonoppervlakte:
66 m²
Inhoud:
164 m³
Totaal aantal kamers:
3
Periodiekebijdrage:
€ 48 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Vrijheidslaan 14I

Postcode: 1078PJ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Steven van der Weijden