Vincent van Goghstraat 165 hs AMSTERDAM Zuideramstel

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Omschrijving

Midden in de Pijp wonen met een heerlijk ruime tuin, nu kan het! De woning is gelegen in een prachtig oud pand uit 1923 en bedraagt circa 50m2, de tuin is 57m2 groot en de erfpacht is maar liefst tot en met 2054 afgekocht. Door de ruime tuin is er een ideale mogelijkheid om uit te bouwen, dit is in de VVE reeds gedaan door andere bewoners.

Indeling:
Eigen entree, ruime hal met toegang tot de woonkamer. De woonkamer loopt van voor tot achter en is daardoor een fijne lichte ruimte. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De dichte keuken is aan de achterzijde gelegen, voorzien van een vaatwasser, 4-pits gasfornuis, de wasmachine aansluiting, de cv-ketel (Intergas) en een separate koelkast en vriezer. Vanuit de hal is het separate toilet met fonteintje toegankelijk. De nette badkamer beschikt over een wastafel en douche. De tuin bedraagt maar liefst 57m2, is gelegen op het noorden maar door de diepte van de tuin kunt u hier ook heerlijk van de zon genieten. In de tuin is tevens een handige schuur van ca 6 m2 aanwezig.

Gelegen in de gezellige en levendige Pijp in stadsdeel Zuid. De woning ligt o.a. om de hoek van de Boerenwetering, het Gerard Douplein, het Marie Heinekenplein en talloze leuke winkels, cafés en restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij o.a. de Albert Heijn, Dirk van den Broek en de Coop, welke op loopafstand bereikbaar zijn. Tevens is de beroemde Albert Cuypmarkt om de hoek. Hier vindt u naast goede verse producten ook leuke eettentjes en cafés.
De locatie wordt omringd door diverse, groene parken zoals het Sarphatipark en het Museumplein. Genoeg plek voor recreatie!
De bereikbaarheid van de woning is optimaal met tramhaltes om de hoek, een mogelijke vergunning voor een auto en de grote treinstations zoals RAI, Amstel en Zuid op fietsafstand.
Binnenkort zal de verbinding nog beter worden als de halte van de Noord-Zuidlijn, welke ook om de hoek is gelegen, open gaat!


Bijzonderheden:
- Uitbouwmogelijkheden! Dit is in de VVE al reeds gedaan door andere bewoners.
- Ruime tuin van ca 57m2;
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 juni 2054;
- Onderdeel van een professioneel beheerde, actieve en financieel gezonde VVE.
- Oplevering kan snel;
-Conform Nen 2580 meting bedraagt de woning 49,7m2.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1923
Woonoppervlakte:
50 m²
Inhoud:
178 m³
Totaal aantal kamers:
2
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Vincent van Goghstraat 165hs

Postcode: 1072KZ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Steven van der Weijden