• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Van Ostadestraat 15 - III/IV AMSTERDAM, Oud-Zuid

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1900
Wijk  :  Oud-Zuid
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  104 p/mnd
Woonoppervlakte  :  77 m²
Inhoud  :  241 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Aangelegd onder architectuur, zuidwest, 5.40 x 5.40 m
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte, dakterras
Omschrijving:
In een mooie straat in Zuid ligt dit bijzonder charmant, dubbel bovenhuis met twee slaapkamers en een groot dakterras met buitenkeuken en douche, gelegen in het leukste stukje van de populaire, bruisende en centraal gelegen Pijp op steenworp afstand van Museumplein, Albert Cuyp, Noord-Zuidlijn en Ferdinand Bol.

Dit aantrekkelijke huis, gelegen aan de zonnige voorzijde van de derde en vierde verdieping, heeft alles. Een 3 ramen brede, zonovergoten, woonetage op de 3e verdieping, slaapverdieping op de 4e etage met twee slaapkamers en reusachtige walk-in-closet en op het dak een waanzinnig terras met uitzicht over de buurt en de stad (o.a. het Okura, Zuid-as en Rijksmuseum). Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zon!

Het appartement is gelegen op eigen grond, heeft een ruimtelijke indeling en veel lichtinval door de hoge ligging en de lichtkoepels in het dak. Het appartement is recent met veel aandacht gerenoveerd (nieuwe keuken, schilder- en stucwerk, aan schakelaars gelinkte stopcontacten voor de schemerlampen en uitbreiding van de hal met een interne berging) en ook het gemeenschappelijke trappenhuis is recent opgeknapt.

Indeling: entree op de 3e etage met; hal, garderobe en ruime bergkast (niet meegerekend in het gebruiksoppervlak), gastentoilet, woonkamer, drie ramen breed aan de voorzijde, open design woonkeuken (2014), een wit werkblad en diverse inbouwapparatuur. Open trap vanuit de woonkamer naar de 4e etage met: 2 slaapkamers, dakkapel,
kantelramen en vier lichtkoepels, enorme inloopkast van ca. 2 x 3 meter, badkamer (douche, wastafel, toilet). De eigenaar heeft voor een open indeling gekozen op de 4e etage. Er zijn echter gemakkelijk 2 afgescheiden slaapkamers te creëren, en zelfs 3 als je de inloopkast met te openen dakraam als slaapkamer wilt gebruiken.

Open trap naar het waanzinnige dakterras met houten vloerdelen, hek en zonnedoek. Het terras is mooi afgewerkt met groen en meet ongeveer 5 bij 6 meter. Het ligt hoger dan andere terrassen en mede daardoor is er veel privacy. Het biedt een geweldig, weids uitzicht over de stad. Het dakterras is voorzien van elektra, (warm) water en druppelsysteem voor de begroeiing. Er is een buitenkeuken (gootsteen, houten werkblad, koelkast), een buitendouche en een barretje om in de middagzon te borrelen. Laat de zomer maar komen!

Omgeving: De Van Ostadestraat is een heerlijke straat gelegen in de Pijp. Midden in de stad, maar het voelt soms als een dorpsstraat. Dit is de Pijp op zijn best, hier ervaar je het beste van twee werelden. Het is een schitterende uitvalshoek richting Centrum, Oud-Zuid, maar ook de directe omgeving met de Albert Cuypmarkt. Een residentiële buurt met op loopafstand alle voorzieningen zoals koffietentjes, een oneindig aanbod van gezellige restaurants, cafés, wijnbars, traiteurs, handige buurtwinkeltjes en winkels voor de dagelijkse boodschappen (AH, Estafette, Marqt et cetera. Er zijn veel parken in de nabije omgeving: Sarpahatipark, Beatrixpark, Amstelpark en ook het Vondelpark ligt op een kleine 10 minuten fietsafstand. Aan het einde van de straat kun je met je boot te water gaan in de Boerenwetering.

De woning is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In een mum van tijd ben je op de A10 en de A2, station RAI is gelegen op een paar minuten fietsafstand en bus-, tram- en metrohalte Noord-/Zuidlijn liggen op loopafstand.

Kortom: een geweldig huis met geweldig dakterras op een fantastische locatie. Maak een afspraak voor een bezichtiging en ervaar het zelf!

Bijzonderheden:
- Dubbel bovenhuis met dakterras;
- Woonoppervlakte 77 m² o.b.v. NEN 2580;
- Dakterras (29 m²) met buitenkeuken en -douche;
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht;
- Moderne elektrische installatie (groepenkast vernieuwd 2005);
- Intergas cv-combiketel, bouwjaar 2005;
- Strak gestuukte wanden en plafonds;
- Lamel parketvloer (eiken) op 3e etage;
- Goed georganiseerde, kleinschalige, actieve en gezonde VvE met 8 leden;
- Servicekosten € 104,-- per maand;
- Oplevering kan spoedig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Gernant van Alphen
Tel: 020-305 2662
Email: gernant@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl