• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Van Noordtstraat 9 - B AMSTERDAM, Westerpark

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1901
Wijk  :  Westerpark
Ligging  :  In woonwijk, open ligging
VVE bijdrage  :  72 p/mnd
Woonoppervlakte  :  32 m²
Inhoud  :  95 m³
Totaal aantal kamers  :  1
Overige ruimte  :  balkon, dakterras
Omschrijving:
Studio in de populaire Spaarndammerbuurt. Wat een heerlijk appartement om in te wonen. En wat een fijne buurt!

Deze woning ligt aan de Van Noordtstraat, op de hoek van de Spaarndammerstraat, de winkelstraat van de Spaarndammerbuurt.

De voordeur uit, aan het plein liggen: café Walvis, Bar Mik , Restaurant DopHert, Brasserie Van Noordt en De Pizzabakkers. 10 meter verderop is de Jumbo, aan het einde van de straat de AH. In de straat vind je alles wat je zou kunt wensen.

Het appartement is direct te betrekken, compleet met laminaatvloer, geschilderde wanden en plafonds. De koper kan direct verhuizen.

COMPLEX
Gelegen in complex 'De Zoete Haring' met 19 studio appartementen met een mix van jonge en oudere bewoners. Op de eerste en derde verdieping bevinden zich twee gemeenschappelijke ruimten, die door de bewoners gebruikt worden als gym en gezamenlijke ruimte. Dit appartement beschikt, als één van de weinige woningen in het complex, over een eigen balkon. Er is ook een gemeenschappelijk dakterras.

Het complex is in 2011 op hoog niveau gerenoveerd, inclusief gevel, fundering en dak. Dit appartement heeft na de renovatie in 2011 de kwaliteit van een nieuwbouwwoning. Wanden, plafonds en vloeren zijn nieuw aangelegd. Ook ramen, deuren, badkamer en elektra zijn volledig vernieuwd. Er is veel aandacht geschonken aan warmte- en geluidsisolatie.

ART
Op de ramen van het trappenhuis aan de buitenzijde is een kunstwerk aangebracht. Het kunstwerk 'Dubbel Glas' is ontworpen door studio Wessels Boer. Het kunstwerk geeft de weerspiegeling van de tegenover gelegen panden in het glas weer.

LOCATIE
Het populaire Westerpark is via een fiets-/looptunnel binnen twee minuten bereikbaar. In het Westerpark is het hele jaar door van alles te doen en te beleven. Ook bevinden zich hier volop horecagelegenheden (o.a. Pacific Park en Westergasterras) en het Ketelhuis (bioscoop). De Van Noordtstraat bevindt zich op vijf minuten loopafstand van de Haarlemmerdijk/-straat, ook de gezellige Jordaan ligt om de hoek. De Van Noordtstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (buslijn 22 en tramlijn 3) en de ring A10 is met de auto binnen vijf minuten te bereiken.

HISTORIE
De Van Noordtstraat is gelegen in de Spaarndammerbuurt. De bouw van de Spaarndammerbuurt startte aan het eind van de 19e eeuw. De arbeiderswoningen waren vooral bestemd voor havenarbeiders, die hun werk in de nabije havens vonden. Vele gebouwen en woningen in de Spaarndammerbuurt zijn ontworpen in de prachtige bouwstijl 'Amsterdamse School'.

ALGEMEEN
- Bouwjaar 1901, gehele renovatie complex in 2011
- Studio, woonoppervlakte 32 m2
- Privé balkon en gemeenschappelijke dakterras op de 4e verdieping
- Gemeenschappelijke gym en gezamenlijke ruimte
- Gemeentelijke erfpachtgrond, canon afgekocht tot 31 augustus 2061
- Servicekosten € 72,-- per maand inclusief schoonmaak algemene ruimte en onderhoud
- Voorschot energie, water en elektra € 82,-- per maand (gemeenschappelijke cv-ketels)
- De VvE kent regels omtrent verhuur, koop voor bewoning door eigen kind geen probleem
- Professionele beheerde VvE met onderhoudsplan en onderhoudsreserve
- Voor dit appartement alleen is circa € 1.300,-- aan reserve in kas bij de VvE
- Oplevering per direct mogelijk

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Gernant van Alphen
Tel: 020-305 2662
Email: gernant@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl