• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Van Leijenberghlaan 38 AMSTERDAM, Zuideramstel

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift en garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 535 p/m
Bouwjaar  :  1997
Wijk  :  Zuideramstel
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  193 m²
Inpandige ruimte  :  5 m²
Externe bergruimte  :  11 m²
Inhoud  :  538 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder, parkeerplaats
Overig parkeren  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, stookruimte, provisieruimte, balkon, wasruimte
Omschrijving:
STATISTISCHE AANMELDING *** HET APPARTEMENT IS REEDS VERHUURD

Exclusief huurappartement van 193m² met terras gelegen op de vijfde verdieping van Résidence L'Étoile aan het Gelderlandplein. Wonen in Résidence L'Étoile is wonen in één van de meest exclusieve appartementencomplexen van Amsterdam op één van de meest aantrekkelijke woonlocaties.

De Zuidas, sportfaciliteiten, medische voorzieningen, cultuur, gastronomische verfijning, exclusieve shops en boutiques zijn binnen handbereik. In het imposante gebouw zijn een PA service, een 24/7 bemande portiersbalie, een fitnessruimte en diverse gastenverblijven aanwezig.

De bewoners beschikken over een individuele keycard voor de lift, waarmee tevens de parkeergarage en de berging in de onderbouw direct toegankelijk zijn. Deze prachtige woning biedt een ideale indeling in een sfeervolle ambiance met een royale living, intieme dining, slaapkamers met een eigen badkamer en panoramische vergezichten. U treft hier maximaal comfort en privacy.

-De huurprijs per maand is inclusief stoffering;
-Servicekosten euro 535,-- per maand;
-Voorschot op de stookkosten euro 230,-- per maand;
-Optioneel parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage euro 125,-- per maand en bijbehorende servicekosten euro 15,-- per maand.

Résidence L'Étoile is an exceptional oasis in Amsterdam Zuid! This wonderful residence of 193m² on the fifth floor with a private elevator is an incredible light-filled space. This great apartment has an excellent floor plan, is well equipped and offers maximum privacy and comfy.

Residents enjoy a comfy level of service, with your daily needs tended to by an attentive professional staff, holding a PA service, 24-hour doorman, concierge, guest stays and state-of-the-art fitness centre.

The luxurious shopping centre Gelderlandplein, wonderful restaurants, culture, nice restaurants, exclusive shops and boutiques are all on walking distance. Résidence L'Étoile is also very well located towards the business location of Amsterdam De Zuidas, transportation to Schiphol and the world famous city centre, Amsterdam EXPO, De RAI congress centre, The British School of Amsterdam, well regarded childcare, Amstel Park and various sports, medical and health care clinic facilities. Living in Résidence L'Étoile is enjoying maximum privacy and comfy!

-The rent is including upholstery;
-Service charge euro 535,-- a month;
-Advance payment heating costs euro 230,-- a month;
-Parkingspace (optional) in the fenced garage euro 125,-- a month (service charge euro 15,-- a month).
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Ramon Mossel
Tel: 020-305 2662
Email: ramon@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl