• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Van Leijenberghlaan 26 AMSTERDAM, Zuideramstel

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift en garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 535 p/m
Bouwjaar  :  1997
Wijk  :  Zuideramstel
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  193 m²
Externe bergruimte  :  10 m²
Inhoud  :  570 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder, parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, tochtportaal, hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Exclusief huurappartement van 193m² met een royaal terras gelegen op de tweede verdieping van Résidence L'Étoile aan het Gelderlandplein. Wonen in Résidence L'Étoile is wonen in één van de meest exclusieve appartementencomplexen van Amsterdam op één van de meest aantrekkelijke woonlocaties. De Zuidas, sportfaciliteiten, medische voorzieningen, cultuur, gastronomische verfijning, exclusieve shops en boutiques zijn binnen handbereik. In het imposante gebouw zijn een PA service, een 24/7 bemande portiersbalie, een fitnessruimte en diverse gastenverblijven aanwezig.

De bewoners beschikken over een individuele keycard voor de lift, waarmee tevens de parkeergarage en de berging in de onderbouw direct toegankelijk zijn. Deze prachtige woning heeft de signatuur van Piet Boon en biedt een ideale indeling in een sfeervolle ambiance met een royale living, intieme dining, slaapkamers met een eigen badkamer en panoramische vergezichten. U treft hier maximaal comfort, luxe en privacy.

-De huurprijs per maand is inclusief stoffering;
-Drie slaapkamers;
-Servicekosten euro 535,-- per maand;
-Voorschot op de stookkosten euro 230,-- per maand;
-Optioneel parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage euro 185,-- per maand en bijbehorende servicekosten euro 15,-- per maand;
-Beschikbaar per 1 oktober 2017. Dit bijzonder aantrekkelijke appartement wordt thans compleet gerenoveerd in Piet Boon stijl;
-Verhuurd door een MVA gecertifiveerd EXPAT Makelaar.

Résidence L'Étoile is an exceptional oasis in Amsterdam Zuid! This wonderful residence of 193m² on the second floor with a large balcony and private elevator is an incredible light-filled space. This great apartment has an excellent floor plan, is well equipped and offers maximum privacy, comfy and great panoramic views.

Residents enjoy a Piet Boon signature apartment and a comfy level of service, with ones daily needs tended to by an attentive professional staff, holding a PA service, 24-hour doorman, concierge, guest stays and state-of-the-art fitness centre.

The luxurious shopping centre Gelderlandplein, wonderful restaurants, culture, nice restaurants, exclusive shops and boutiques are all on walking distance. Résidence L'Étoile is also very well located towards the business location of Amsterdam De Zuidas, transportation to Schiphol and the world famous city centre and RAI congress centre, The British School of Amsterdam, well regarded childcare, several parcs like Amstel Park and various sports, medical and health care clinic facilities.

Living in Résidence L'Étoile is enjoying maximum privacy and comfy!

-The rent is including upholstery;
-Two bedroom apartment;
-Service charge euro 535,-- a month;
-Advance payment heating costs euro 230,-- a month;
-Parkingspace (optional) in the fenced garage euro 185,-- a month (service charge euro 15,-- a month);
-Available October 1st 2017. This attractive apartment is curently completely renovated in Piet Boon style;
-Rented out by MVA CERTIFIED EXPAT BROKER.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Ramon Mossel
Tel: 020-305 2662
Email: ramon@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl