Uiterwaardenstraat 243 I AMSTERDAM Zuideramstel

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Omschrijving

Heerlijk lichte 3-kamer bovenwoning van circa 55 m², balkon op het zuiden gelegen op de eerste verdieping en een berging (ca 14 m2) op de zolderverdieping. Deze leuk ingedeelde woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst, kleinschalig en karakteristiek jaren '30 appartementencomplex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt.

De woning ligt in één van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Scheldestraat en Maasstraat. Hier zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Strand Zuid, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.

Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Entree, hal, nette badkamer met een douche, toilet en wastafel, woonkamer met zijkamer, 2 slaapkamers , dichte keuken (keuken dient nog te worden geplaatst) met toegang tot het balkon op het zuiden, twee slaapkamers aan de achterzijde, beiden toegang tot één van de twee balkons en een zolderberging direct boven het appartement gelegen.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 109,68 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 mei 2063;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van verkoper;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1938
Woonoppervlakte:
55 m²
Inhoud:
171 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Uiterwaardenstraat 243I

Postcode: 1079CP

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Judith Lezer