• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Tweede Oosterparkstraat 155 B AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1971-1980
VVE bijdrage  :  140 p/mnd
Woonoppervlakte  :  72 m²
Externe bergruimte  :  8 m²
Inhoud  :  195 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
Licht en goed ingedeelde 3-kamer woning (ca. 72m˛) in de Oosterparkbuurt! Op de tweede verdieping van een kleinschalig complex bieden wij deze leuke woning met twee slaapkamers en twee balkons aan.

Indeling: hal/entree, doorzon woonkamer met toegang tot de balkons aan de voorzijde gelegen op het zuid-oosten en aan de achterzijde op noord-westen. De aansluitingen voor de keuken zijn in het midden van de woonkamer gesitueerd, de keuken zelf dient nog geplaatst te worden door de koper. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt eveneens toegang tot het balkon aan de voorzijde. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Vanuit de hal is de recent gerenoveerde badkamer te bereiken, de badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. Separaat toilet met fonteintje.
In de onderbouw is er een privé (fietsen) berging aanwezig.
De 2e Oosterparkstraat is een rustige straat nabij Oosterpark, het gezellige Beukenplein, de bruisende Pijp met al haar restaurants en cafés. Maar ook in dit stukje zitten allemaal leuke en nieuwe restaurants! Openbaar vervoer zoals tram, metro en bus zijn allemaal op loopafstand.

Bijzonderheden: * bouwjaar 1978* woonoppervlakte ca. 72m˛ * erfpacht afgekocht tot 30-06-2061 * servicekosten zijn € 140,27,- per maand * projectnotaris Spier & Hazenberg * Notariële kosten voor de overdracht voor rekening van verkoper * Zelfbewoningsclausule van toepassing dus niet geschikt voor beleggers/investeerders (ouders voor kinderen is wel mogelijk) * Anti speculatiebeding van 2 jaar van toepassing * Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Steven van der Weyden
Tel: 020-3052662
Email: steven@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl