• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Tilanusstraat 31 I AMSTERDAM, Oost/Watergraafsmeer

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Wijk  :  Oost/Watergraafsmeer
Ligging  :  In woonwijk
VVE bijdrage  :  80 p/mnd
Woonoppervlakte  :  60 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  10 m²
Inhoud  :  211 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  hal, berging, balkon
Omschrijving:
Heerlijk licht en goed ingedeeld twee kamer appartement van ca. 60 m˛ in de populaire Oosterparkbuurt. De woning is op de 1e verdieping en op eigen grond gelegen. Tevens is er een ruime berging (ca.10m˛) aanwezig op de vierde verdieping.

Indeling: Entree, hal, lichte doorzon woonkamer met aan de voorzijde een sfeervol frans balkon. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en heeft openslaande deuren tot het balkon. Het balkon is op het noordoosten gelegen en voorzien van een handige inbouwkast. De gezellige keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits inductieplaat en vaatwasser. De riante slaapkamer (5.86 x 2.41) is eveneens aan de achterzijde gelegen. De nette en goed onderhouden badkamer is voorzien van een ruime wastafel, toilet en douche.

De Tilanusstraat is een rustige straat nabij het Oosterpark en het gezellige Beukenplein, met talloze leuke restaurants en cafés. Op de hoek van de Swammerdamstraat met de Ruyschstraat is het welbekende restaurant "Loetje" gevestigd, voor elke Amsterdammer een begrip. Ook liggen café restaurant "De Ysbreeker" en café "Hesp" om de hoek. Wanneer u de Amstelbrug overloopt staat u direct in de Pijp. Openbaar vervoer zoals tram, metro en bus zijn allemaal op loopafstand. Kortom: een praktisch en zeer licht appartement op een toplocatie.

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte 60 m˛ en een berging van 10 m˛ conform NEN 2580 meetrapport;
- Lichte en goed onderhouden woning;
- Actieve en financieel gezonde VvE. Het beheer wordt door de eigenaren zelf gedaan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 80,-.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Steven van der Weyden
Tel: 020-3052662
Email: steven@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl