• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Teniersstraat 2 I AMSTERDAM, Oud-Zuid

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met parkeerplaats
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1912
Wijk  :  Oud-Zuid
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  132 m²
Inhoud  :  485 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Verzorgd, 2.40 x 5.20 m
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, stookruimte, berging, dakterras, wasruimte
Omschrijving:
Exclusive and spacious corner apartment with an excellent floor plan, large living, dining kitchen, 2 bedrooms, 2 bathrooms and a large terrace facing South. This wonderful and well maintained apartment of 132m˛ offers a well equipped kitchen, fine sanitary facilities and double glazing. Teniersstraat 2 is conveniently located in the South of Amsterdam on the edge of the Musuem Square where you are just steps away of the hart of Dutch culture, fine shopping and restaurants, Vondel Park, Canals, well regarded childcare and various sports, medical and health care clinic facilities. Transportation is around the corner and brings you in no time to the historical city centre, major Business Districts and Schiphol Airport. Parking is no problem just in front of the residence. Enjoy the great restaurants, boutiques and cultural institutions in this lively and most popular neighbourhood, all just steps from your door. Living at Teniersstraat 2 is maximum privacy and comfy!

Specials:
-Rent Euro 4.250,-- per month including service costs;
-The rent is including upholstery;
-Two bedroom apartment;
-Two bathrooms;
-Available from today;
-This listing is offered by a MVA CERTIFIED EXPAT BROKER.

Exclusief huurappartement van 132m˛ met een royaal terras op het zuiden gelegen op de eerste verdieping van een prachtige stadsvilla aan de rand van het Museumplein. Wonen aan de Teniersstraat 2-I is wonen op één van de meest exclusieve locaties van Amsterdam met een vrij uitzicht op het Museumplein midden in het culturele hart van Nederland. Ook De Zuidas, grachtengordel, sportfaciliteiten, medische voorzieningen, gastronomische verfijning, exclusieve shops en boetiekjes zijn allen binnen handbereik.
Dit bijzonder aantrekkelijke hoekappartement in Amsterdam Zuid kent een hoogwaardig afwerkingsniveau. Bijzondere detaillering, licht, een prachtige houten vloer, fraaie sanitaire voorzieningen, een complete keukeninrichting en een uitstekende indeling zijn key zijn voor dit schitterende en comfortabele appartement. Parkeren direct voor de woning is doorgaans geen enkele probleem. Teniersstraat 2-I biedt u maximaal comfort en privacy.

Bijzonderheden:
-Huurprijs Euro 4.250,-- per maand inclusief servicekosten;
-De huurprijs is inclusief stoffering;
-Twee slaapkamers;
-Twee badkamers;
-Per direct beschikbaar;
-Aangeboden door een MVA gecertificeerd makelaar.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Ramon Mossel
Tel: 020-305 2662
Email: ramon@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl