• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Rooseveltlaan 208 I AMSTERDAM, Zuideramstel

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1930
Wijk  :  Zuideramstel
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  100 m²
Inhoud  :  302 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  tochtportaal, hal, balkon
Omschrijving:
Rooseveltlaan 208-I is een bijzonder aantrekkelijk appartement met twee balkons bestaande uit drie slaapkamers en een woonkamer en suite. Deze lichte woning is onlangs compleet gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keukeninrichting met diverse inbouwappaartuur en sanitaire voorzieningen. De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol, het centrum, diverse winkels, speciaalzaken, heerlijke restaurants, gezellig kroegjes en parken is perfect. Deze locatie maakt wonen in Amsterdam bijzonder aangenaam. Een mooie woonomgeving met veel groen met alle wenselijke voorzieningen op steenworp afstand.
***
Rooseveltlaan 208-I is a very attractive and bright 3 bedroom apartment with an private entrance, excellent floor plan, nice view in the front, typical 1930s facade, well equipped new kitchen, new sanitary facilities and double glazing. This beautiful and completely renovated apartment is conveniently located in the south part of Amsterdam in a popular quater De Rivierenbuurt where you are steps away from everything including shopping, cozy bars, great dining, Business center Zuidas, Schiphol and the city center. Enjoy the great restaurants, boutiques and cultural institutions in this lively and most popular neighbourhood all just steps from your door.

Rental Price: Euro 2.250,-- per month excludieng service costs;
Advance service costs Euro 20,-- per month.
This listing is offered by a MVA certified expat broker.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Ramon Mossel
Tel: 020-305 2662
Email: ramon@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl