Revaleiland 0 ong AMSTERDAM Westerpark

Koopsom € 427.255 v.o.n.

Omschrijving

Fraaie en comfortabele drie kamer bovenwoning met balkon van circa 81m² gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping van het prachtige appartementencomplex LIFE. Deze aantrekkelijke woning met een plafondhoogte van bijna 3m heeft uitzicht op de gracht en een klein plein. Parkeren kan veilig en eenvoudig in de parkeerkelder.

Live Life Love - It's up to you

Duurzaamheid staat voorop in LIFE. Zowel in de woning als de algemene ruimtes zullen technische oplossingen worden verwerkt die het wonen nog comfortabeler maken. Voor de energiebehoefte van uw woning volgen we de 'Trias Energetica'. Een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energie - opwekking op locatie. Energielabel A++++.

Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor zowel het verwarmen - via vloerverwarming - als het warm tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen.

Op de daken worden zonnepanelen geplaatst. Als bewoner van LIFE kunt u exclusief gebruikmaken van
een aantal panelen. Zo bespaart u op uw energiekosten.

De woning is uitgerust met een basispakket 'Domotica'. Het supersnelle internet van XS4All is vanaf dag 1, dat u op LIFE woont, voor u beschikbaar.

Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier!

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2019
Woonoppervlakte:
81 m²
Inhoud:
240 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 92 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Revaleiland 0ong

Postcode: 1013

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Ramon Mossel