Revaleiland 0 ong AMSTERDAM Westerpark

Koopsom € 534.100 v.o.n.

Omschrijving

Prachtige en comfortabele dubbele benedenwoning van 109m² met een terras aan de binnentuin. Dit bijzonder aantrekkelijke ruim opgezette appartement ligt enerzijds aan de gracht en anderzijds aan de fraaie binnentuin. De plafondhoogte tot maar liefst 3.16m biedt een geweldige ruimtelijke woonbeleving en een heerlijke lichtinval. Kenmerkend voor deze ruime woning is de mogelijkheid van dubbele bewoning en de vele bergruimtes. De auto en de fiets kunnen geparkeerd worden in de ondergrondse parkeergarage.

Live Life Love - It's up to you

Duurzaamheid staat voorop in LIFE. Zowel in de woning als de algemene ruimtes zullen technische oplossingen worden verwerkt die het wonen nog comfortabeler maken. Voor de energiebehoefte van uw woning volgen we de 'Trias Energetica'. Een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energie - opwekking op locatie. Energielabel A++++.

Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor zowel het verwarmen - via vloerverwarming - als het warm tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen.

Op de daken worden zonnepanelen geplaatst. Als bewoner van LIFE kunt u exclusief gebruikmaken van
een aantal panelen. Zo bespaart u op uw energiekosten.

De woning is uitgerust met een basispakket 'Domotica'. Het supersnelle internet van XS4All is vanaf dag 1, dat u op LIFE woont, voor u beschikbaar.

Wonen in LIFE betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, het is er allebei. Genieten van de stad met al haar leefsferen, omgeven door luxe en ruimte. LIFE is boven alles Amsterdams wonen. Met een bont palet van mensen, opvattingen, leefstijlen, ideeën, behoeften en plezier!

Eigenschappen

Soort object:
Benedenwoning
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2019
Woonoppervlakte:
109 m²
Inhoud:
315 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 120 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Revaleiland 0ong

Postcode: 1013

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Ramon Mossel