Postjesweg 245 AMSTERDAM Nieuw-West

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Omschrijving

Dit heerlijk lichte 3-kamer hoekappartement van circa 72m2 is gelegen op de vijfde etage van een verzorgd complex met twee ruime slaapkamers en een groot en zonnig balkon gelegen op het Oosten! De woning is in 2014 volledig gerenoveerd en sindsdien keurig onderhouden. Het complex is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Met de tram, de bus, auto of fiets bent je zo in het hart van Amsterdam. Zoek je de rust en ontspanning, dan is het Rembrandtpark om de hoek.

Indeling:
Keurig verzorgde en recent gerenoveerde entree. Middels lift of trap entree van de woning op de 5e verdieping. Tochtportaal, hal met toegang tot alle vertrekken, woonkamer gelegen aan de achterzijde met fraai en vrij uitzicht over de wijk. Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer (3.54 x 3.89) welke toegang biedt tot het balkon. Het balkon meet circa 5m2 en is gelegen op het Oosten zodat u hier s'ochtends heerlijk van de zon kunt genieten. De tweede slaapkamer is vanuit de hal toegankelijk en meet circa 4.98 x 2.08. De dichte keuken is aan de voorzijde gelegen en oa. voorzien van een 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesla. Vanuit de hal is het separate toilet met fonteintje toegankelijk. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en de wasmachine aansluiting. Omdat de woning op de hoek van het gebouw ligt lopen er geen bewoners langs de woning over de galerij. In de onderbouw heeft u de beschikking over een handige (fietsen) berging van circa 5 m2.

Locatie:
De woning is gelegen in een keurig appartementencomplex welke is gelegen aan het August Allebéplein met al haar winkels en horeca. Voorts is het fraaie Rembrandtpark op loopafstand alsmede recreatiegebied de Sloterplas, treinstation Lelylaan en de metro Postjesweg. In de directe omgeving zijn de leuke winkelstraten zoals de Kinkerstraat en de Overtoom, de Jordaan is op ca. 15 minuten fietsafstand. Met de auto is de A10/ A4 gemakkelijk en snel te bereiken.

Bijzonderheden:
- Conform Nen 2580 meting bedraagt de woning 71,6m2. Meetrapport aanwezig
- Volledig gerenoveerd in 2014.
- Thans wordt er onderhoud aan het gebouw uitgevoerd: glasvezel aansluiting wordt aangelegd + een video intercom systeem. Tevens vindt er een herinrichting van het plein plaats met oa. nieuwe bomen, groen, bankjes en fonteintjes
- Servicekosten bedragen € 183- per maand inclusief stookkosten, onderhoud, opstalverzekering, liftonderhoud en schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes.
- Erfpacht bedraagt € 137,- per jaar met een 5 jaarlijkse indexatie. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 augustus 2034. Eeuwigdurend afkopen is in dit geval zeer gunstig door het verlengde tijdvak van de algemene erfpachtbepalingen 1994. Berekening is aanwezig.
- Volledig voorzien van dubbel glas.
- Ruime berging in de onderbouw.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement met lift
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1961
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
237 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Postjesweg 245

Postcode: 1062JP

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Steven van der Weijden