• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Ooster Ringdijk 2 AMSTERDAM, Oost/Watergraafsmeer

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 12 p/m
Bouwjaar  :  1945-1959
Wijk  :  Oost/Watergraafsmeer
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  105 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  372 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, west, 7.47 x 14.50 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
Op de grens van Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer, Indische buurt en Oostpoort ligt een unieke twee-onder-een-kapwoning van 105m˛ met een grote tuin en eigen oprit verborgen. Deze bijzonder gelegen woning is op loopafstand van buurtwinkels, scholen, sportverenigingen, uitvalswegen, openbaar vervoer en diverse horeca. Kenmerkend voor deze unieke woning is de aanwezigheid van een ruime woonkamer, open keuken met diverse inbouwapparatuur, drie slaapkamers, een wasruimte, twee toiletten, een badkamer met een ligbad inclusief douche. De royale groenrijke tuin, eigen oprit voor meerdere auto's en een vrijstaande schuur maken het idyllische plaatje compleet.

Deze woning biedt veel privacy en is te huur voor bepaalde tijd.

Bijzonderheden:
-Huurprijs Euro 1.850,-- per maand exclusief gas, water en elektra;
-De huurprijs is inclusief stoffering en exclusief meubels;
-De servicekosten zijn Euro 12,-- per maand;
-De huurperiode is van tijdelijke aard en eindigt op 31 augustus 2018;
-Bezichtigingen uitsluitend op basis van een afspraak.

De woning is ingemeten conform NEN 2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Ramon Mossel
Tel: 020-305 2662
Email: ramon@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl