• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Oldengaarde 103 AMSTERDAM, Zuideramstel

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1963
Wijk  :  Zuideramstel
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  210 p/mnd
Woonoppervlakte  :  78 m²
Externe bergruimte  :  9 m²
Inhoud  :  253 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, hal, berging, balkon
Omschrijving:
Om de hoek van de Zuid-as en het Gelderlandplein bieden wij, in een goed onderhouden laagbouw complex aan de Oldengaarde, een licht en ruim 3 kamer appartement aan van circa 78 m˛. Het appartement heeft een heerlijk balkon gelegen op het zuiden, vrij uitzicht vanuit de woonkamer en beschikt over een handige berging in de onderbouw. Het gebouw beschikt over een lift en de woning is eenvoudig terug te brengen naar een woning met 3 slaapkamers (thans 2 aanwezig).

Indeling: Entree van de woning op de tweede verdieping. Ruime hal met toegang tot de keuken en woonkamer. De keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, koelkast, vriezer en boiler. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuiden en zo'n 6m2 groot. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heeft u een vrij uitzicht én omdat de woonkamer beschikt over grote raampartijen en op het zuiden is gesitueerd is dit een heerlijke lichte ruimte om te verblijven. Vanuit de woonkamer is de tussenhal te bereiken met toegang tot het separate toilet met fonteintje, een handige inbouwkast en toegang tot beide slaapkamers. De eerste slaapkamer (4.46 x 4.36) is aan de achterzijde gelegen, voorzien van een inbouwkast en biedt eveneens toegang tot het balkon. Van origine waren dit twee slaapkamers en dit is op eenvoudige wijze weer terug te brengen. De tweede slaapkamer (3.21 x 2.91) is gelegen aan de voorzijde, eveneens voorzien van een inbouwkast en biedt toegang tot de badkamer. De fraaie badkamer (gerenoveerd in 2015) beschikt over een inloopdouche, wastafel en de wasmachine + droger aansluiting. Op de begane grond de beschikking over een handige (fietsen) berging van circa 5 m2.

Het appartement, goed gelegen nabij de Zuidas, het Gelderlandplein, Station Amsterdam Zuid en het Amsterdamse Bos dat talloze vormen van recreatie biedt, is gelegen op de 2de verdieping en heeft een heerlijk uitzicht. De woning is om de hoek gelegen van het recent geheel vernieuwde luxe en overdekte winkelcentrum Gelderlandplein waar naast fraaie winkels en modezaken tegenwoordig ook tal van goede horeca te vinden is. Winkelcentrum Stadshart Amstelveen is eveneens in de nabije omgeving aanwezig. De Ring A10, de A2, A4 en A9 zijn op korte afstand met de auto te bereiken. Openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en brengt je binnen een mum van tijd naar de binnenstad van Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen;
- Ruime (fietsen) berging op de begane grond;
- Gebouw is voorzien van een lift;
- Professionele VVE beheerder: Scholten Vastgoed VVE beheer;
- Servicekosten € 210,- per maand oa. inclusief de stookkosten;
- Op dit moment is er geen wachttijd om 2 parkeervergunningen aan te vragen;
- De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 135,68,- per jaar. De algemene bepalingen 1955 zijn van toepassing en het huidige tijdvak loopt tot en met 31 mei 2036. Zeer gunstige eeuwigdurende afkoopregeling!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Steven van der Weyden
Tel: 020-3052662
Email: steven@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl