• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Niersstraat 32 II AMSTERDAM, Zuideramstel

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 84 p/m
Bouwjaar  :  1938
Wijk  :  Zuideramstel
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  84 p/mnd
Woonoppervlakte  :  78 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  192 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, wasruimte
Omschrijving:
Lekker licht en ruim ingedeeld drie kamer appartement van 78 m² gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek jaren '30 complex. De woning is bijzonder licht. Op de zolderverdieping is nog een berging. De woning dient intern gemoderniseerd te worden.

De Maasstraat en de Scheldestraat zijn op loopafstand. Hier zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Crèches, basisscholen, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede een sfeervolle aankleding geven kleur aan deze prettige woonomgeving.
Openbaar vervoer (bus en tram) is voor de deur en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Het pand is in 2013 gesplitst in appartementsrechten en er is een Vereniging van Eigenaren opgericht, die professioneel beheerd zal gaan worden en aan de hand van een meerjaren onderhoudsplanning de onderhoudswerkzaamheden zal gaan uitvoeren.

De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063.

Globale indeling:
Entree, hal, toilet met fonteintje, kast met wasmachine-aansluiting, dichte ruime woonkeuken, riante slaapkamer met wastafel aan de achterzijde, badkamer met een douche en wastafel, woonkamer en suite over de breedte. Vanuit de woonkeuken en de slaapkamer is het balkon bereikbaar. Tevens is er een berging op de zolderverdieping.

Het trappenhuis wordt slechts gedeeld met de bewoner van drie hoog.

Bijzonderheden:
-Pand gesplitst in 2013;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063;
-De bijdrage per maand aan de VvE is Euro 84,16;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van verkoper;
-De woning dient gemoderniseerd te worden;
-Oplevering in overleg.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Judith Lezer
Tel: 020-3052662
Email: judith@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl