Molenbeekstraat 12 - I AMSTERDAM Zuideramstel

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Omschrijving

Fraai gelegen, licht en zeer goed ingedeeld driekamerappartement op de eerste verdieping.

Gelegen in een pand aan een fraai pocket parkje aan een breed gedeelte van de Molenbeekstraat, in hartje Rivierenbuurt, tussen de Maasstraat en de Scheldestraat.

Door de optimale indeling voelt de woning zeer volwassen aan, met een grote en suite woon- en eetkamer met open keuken en twee slaapkamers.

De woning heeft zeer veel mee: grote woonkamer, en suite woonkeuken, openslaande deuren naar het balkon met avondzon , twee slaapkamers, separaat toilet en fijne badkamer. De huidige slaapkamer is eventueel te vergroten, als dat de wens is.

De ligging in de buurt is ook uitstekend. De Scheldestraat en Maasstraat liggen om de hoek en hebben een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen en restaurants. Openbaar vervoer (bus, trein (NS station RAI/Zuid WTC), tram en straks de NZ-lijn) is eveneens op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, basisscholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de A2 en Ring A10. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:
Entree via algemeen trappenhuis, voordeur op eerste etage, hal met grote garderobe/kledingkast, separaat toilet met fonteintje, 2e slaapkamer aan de voorzijde, hoofdslaapkamer aan de achterzijde, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en -meubel, woonkamer en suite met schuifdeuren en inbouwkasten, uitzicht voorzijde op het plantsoen met mooie bomen en bloemen, eetkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon aan de binnentuinen, royale open keuken.

Kortom: een fijn, licht en goed ingedeeld appartement op een heerlijke plek!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 67 m2 exclusief balkon (volgens NEN gemeten);
- En suite woon- en eetkamer;
- Gestuukte wanden;
- De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt circa € 895,-- per jaar;
- Canon is fiscaal aftrekbaar indien hoofdverblijf;
- Canon 5-jaarlijks geïndexeerd tot 15 december 2054;
- Kleinschalige VvE met 4 leden, onderhoudsplan ;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931
Woonoppervlakte:
67 m²
Inhoud:
220 m³
Totaal aantal kamers:
3
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Molenbeekstraat 12-I

Postcode: 1078XD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen