• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Merwedeplein 29 I AMSTERDAM, Zuideramstel

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931
Wijk  :  Zuideramstel
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  80 m²
Inhoud  :  270 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Merwedeplein 29-I is een bijzonder aantrekkelijk appartement met een separate entree, een heerlijk vrij uitzicht op het groenrijke Merwedeplein en met een balkon op het zuiden. Deze heerlijk lichte woning is in 2016 compleet gerenoveerd en bestaat uit twee ruime slaapkamers, een in de breedte georiënteerde woonkamer met een apart zit- en eetgedeelte, een moderne keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur en keurig afgewerkte sanitaire voorzieningen. Sindsdien is dit appartement met strak afgewerkte wanden en plafonds, dito schilderwerk en met een mooie eiken vloer uitstekend onderhouden.

De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol, het centrum, diverse winkels, speciaalzaken, heerlijke restaurants, gezellig kroegjes en parken is perfect. Deze locatie maakt wonen in Amsterdam bijzonder aangenaam. Een mooie woonomgeving met veel groen en alle wenselijke voorzieningen op steenworp afstand.

Merwedeplein 29-I wordt gestoffeerd en gemeubileerd, inclusief wasmachine en -droger, aangeboden.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

***

Merwedeplein 29-I is a very attractive and bright 2-bedroom apartment with a private and separate entrance, an excellent floor plan and with a nice view on the green Merwedeplein in the front. The apartment was completely renovated in 2016, has a south-facing balcony, has a well-equipped modern kitchen and nice sanitary facilities. The apartment has been well maintained since its renovation. This beautiful apartment is conveniently located in the south part of Amsterdam in the popular quarter 'De Rivierenbuurt' close to the former residence of Anne Frank. You are steps away from all daily needs including shopping, cozy bars, great dining locations as well as the Business center the Zuidas, Schiphol Airport and the city center. Enjoy the great restaurants, boutiques and cultural institutions in this lively and most popular neighborhood in Amsterdam all easy accessible from your door. Merwedeplein 29-I will be offered including upholstery (washing machine and tumble dryer) and furniture.

In het kort/In brief:
-Rent: Euro 2.250,-- per month including upholstery and furniture excluding utilities (gas, electra, water, cabel TV and internet);
-Period 12 months minimum;
-No students;
-This listing is offered by a MVA certified expat broker.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.

This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Ramon Mossel
Tel: 020-305 2662
Email: ramon@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl