Lekstraat 15 S AMSTERDAM Zuideramstel

Huurprijs € 1.325 per maand

Omschrijving

Huurwoning Lekstraat 15-S, Amsterdam

Huurwoning voor bewoners met leeftijd 55+.

Wonen in De Rivierenbuurt in een modern appartementencomplex met lift, moderne voorzieningen en installaties, een parkeergarage, riante buitenruimte, een uitstekende indeling, berging in de onderbouw. Gelegen om de hoek van de Amstel en diverse winkelvoorzieningen. Residence Aquinohof is gelegen aan de Lekstraat en Rijnstraat.

Op de voormalige locatie van de Thomas van Aquinokerk is in 2007 een modern appartementencomplex verrezen met een ingetogen vormgeving en een intiem karakter. Het complex bestaat uit 34 woningen, enkele commerciële ruimten op de begane grond en een afgesloten tweelaagse parkeergarage onder het gebouw met parkeerplaatsen (auto's en motoren) en bergingen. Bij de realisatie ervan is op uitstekende wijze ingespeeld op het bereiken van een maximaal wooncomfort.

Lekstraat 15-S
Royaal ingedeelde hoekwoning op de 4e etage van 90 m² met twee riante slaapkamers, waarvan één is op te splitsen in twee ruime slaapkamers, een ruime geheel betegelde badkamer met een douche, ligbad, 2e toilet, 2 wastafels, gastentoilet met fontein, installatieruimte, witgoedruimte, woonkamer, half open keuken met een koelkast, magnetron, afwasmachine, elektrische kookplaat, oven, afzuigschouw en een berging in de onderbouw. Het terras is aan de voorzijde van het appartement gelegen en middels een schuifpui vanuit de hal te bereiken. In het gehele appartement is een mooie lamelparketvloer aanwezig.

Tevens is er voor deze woning een parkeerplaats te huur in de ondergelegen parkeergarage. Huurprijs € 137,50 per maand.

Gemeenschappelijke fietsenstalling en privé berging in de onderbouw.

Huurprijs : € 1.325,--/mnd
Servicekosten : € 43,70 /mnd
Servicekosten : voor administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak algemene ruimte, filters ventilatie, huismeester, beheerder, onderhoud algemene tuin.
Beschikbaar : per direct
Soort woning : appartement/flat
Oppervlakte : 90 m2
Buitenruimte : terras, west, circa 8 m2
Bergruimte : privé, in kelder
Bouwjaar : 2007
Slaapkamers : 2
Badkamer : douche, ligbad, dubbel wastafel
Toilet : ja + fontein
Garage : € 137,50/mnd
Woonlaag : 4
Lift : Ja

NB Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u te voldoen aan de gestelde inkomensnorm. U mag de woning delen, met één andere huurder. U dient een minimaal gezamenlijk netto maandinkomen te hebben van 3x de maandhuur. Informeer naar de procedure en de benodigde documenten om in aanmerking te komen voor huur bij ons kantoor.

Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement met lift en garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2007
Woonoppervlakte:
97 m²
Inhoud:
282 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren, parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 44 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Lekstraat 15S

Postcode: 1079EK

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Judith Lezer