• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Lekstraat 15 C AMSTERDAM, Zuideramstel

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift en garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 44 p/m
Bouwjaar  :  2007
Wijk  :  Zuideramstel
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  95 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  285 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, tochtportaal, hal, stookruimte, wasruimte
Omschrijving:
Huurwoning Lekstraat 15-C, Amsterdam

DEZE HUURWONING IS ALLEEN GESCHIKT VOOR BEWONERS MET LEEFTIJD 55+.

Wonen in De Rivierenbuurt in een modern appartementencomplex met lift, moderne voorzieningen en installaties, riante buitenruimte, een uitstekende indeling, berging in de onderbouw. Gelegen om de hoek van de Amstel en diverse winkelvoorzieningen. Residence Aquinohof is gelegen aan de Lekstraat en Rijnstraat.

Op de voormalige locatie van de Thomas van Aquinokerk is in 2007 een modern appartementencomplex verrezen met een ingetogen vormgeving en een intiem karakter. Het complex bestaat uit 34 woningen, enkele commerciële ruimten op de begane grond en een afgesloten tweelaagse parkeergarage onder het gebouw met parkeerplaatsen (auto's en motoren) en bergingen. Bij de realisatie ervan is op uitstekende wijze ingespeeld op het bereiken van een maximaal wooncomfort.

Lekstraat 15-C
Royaal ingedeelde hoekwoning op de 1ste etage van circa 95 m˛ met twee slaapkamers, een ruime geheel betegelde badkamer met een douche, ligbad, 2e toilet, 2 wastafels, separaat gastentoilet met fontein, installatieruimte, witgoedruimte, woonkamer, half open keuken met een koelkast, magnetron, afwasmachine, elektrische kookplaat, oven, afzuigschouw en een berging in de onderbouw. Het balkon is aan de achterzijde van het appartement en kijkt uit over het plein gelegen en middels een schuifpui vanuit de hal te bereiken.

Gemeenschappelijke fietsenstalling en privé berging in de onderbouw.

Huurprijs : € 1.250,--/mnd
Servicekosten : € 43,70 /mnd
Servicekosten : voor administratiekosten, riool, glasverzekering, elektra collectieve voorzieningen, schoonmaak algemene ruimte, filters ventilatie, huismeester, beheerder, onderhoud algemene tuin.
Beschikbaar : per direct
Soort woning : appartement/flat
Oppervlakte : 95 m2
Bergruimte : privé, in kelder
Bouwjaar : 2007
Slaapkamers : 2
Badkamer : douche, ligbad, dubbel wastafel
Toilet : ja + fontein
Woonlaag : 1
Lift : Ja

NB Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u te voldoen aan de gestelde inkomensnorm. U mag de woning delen, met één andere huurder. U dient een minimaal gezamenlijk netto maandinkomen te hebben van 3x de maandhuur. Informeer naar de procedure en de benodigde documenten om in aanmerking te komen voor huur bij ons kantoor.

Minimale huurperiode
De woning is in principe per direct beschikbaar. Het huurcontract gaat zo spoedig mogelijk in na de bezichtiging. Het huurcontract wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Tussentijds de huur opzeggen is niet mogelijk. Hierna geldt een opzegtermijn van één maand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Judith Lezer
Tel: 020-3052662
Email: judith@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl