Kromme-Mijdrechtstraat 102 - hs AMSTERDAM Rivierenbuurt

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Omschrijving

Unieke dubbele benedenwoning op de begane grond en 1e etage met patiotuin op het zuiden van 30 m2. Momenteel 3 slaapkamers, 4 slaapkamers mogelijk.

De Kromme Mijdrechtstraat is een rustige zijstraat van de Amstel met mooie bomen. Het Martin Lutherkingpark, waar De Parade gehouden wordt, ligt om de hoek. Parc Somerlust ligt aan de overkant van de Amstel. Sporten, zoals hardlopen en fietsen, doe je langs de Amstel.

De woning ligt in een populair deel van De Rivierenbuurt om de hoek van de Rijnstraat en de Maasstraat en Scheldestraat. Hier zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen evenals leuke restaurantjes, een diversiteit aan winkels en boetiekjes. Het Amstelstation is op loopafstand, met de auto ben je binnen enkele minuten de zo de stad uit via A2 of A10.

De privacy-volle tuin van de woning grenst aan het binnenterrein van het oude Rivierstate, dat momenteel wordt herontwikkeld tot hotspot voor vele creatieve bedrijven.

De woning is geheel voorzien van dubbel glas en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 januari 2064.

De woning heeft een eigen voordeur en entree aan de straat. De begane grond is de woonverdieping, de eerste etage de slaapverdieping.

Globale indeling: hal, entree, gastentoilet, doorzonwoonkamer, open woonkeuken aan de achterzijde openslaande deuren naar patiotuin op het zuiden van 30 m2. Eerste etage: momenteel 3 slaapkamers, er zijn, zoals de plattegrond toont, 4 slaapkamers van goed formaat te maken. Balkon op het zuiden aan de achterzijde. Badkamer met wastafel, 2e toilet en douche. Op de zolder is een separate berging van ca. 7 m2.

Kortom: een unieke gezinswoning met tuin en tot wel 4 slaapkamers binnen de Ring met zeer veel mogelijkheden.

Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging en ervaar dit zelf.

Bijzonderheden:
- Unieke woning op de BG en 1e etage;
- Tuin op het zuiden van 30 m2 en balkon van 7m2 op de 1e etage;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Momenteel 3 slaapkamers, 4 slaapkamers mogelijk;
- Afzonderlijke berg/zolderkamer van ca. 7 m2;
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 januari 2064;
- Actieve, professioneel beheerde Vereniging van Eigenaren;
- De bijdrage aan de VvE is € 162,09 per maand;
- Intergas HR cv-combiketel, bouwjaar 2013;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing

Eigenschappen

Soort object:
Benedenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1929
Woonoppervlakte:
106 m²
Inhoud:
379 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Kromme-Mijdrechtstraat 102-hs

Postcode: 1079LD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen