Hunzestraat 107 hs AMSTERDAM Zuideramstel

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Omschrijving

Midden in de Rivierenbuurt wonen met een heerlijk ruime tuin, nu kan het! De woning, circa 63 m2, is gelegen in een prachtig oud pand uit 1934 en de tuin bedraagt maar liefst ruim 90 m2. Door de ruime tuin is er een ideale mogelijkheid om uit te bouwen.

Indeling:
Eigen entree, tochtportaal, ruime hal met toegang tot alle vertrekken, trapkast waarin onder andere de meterkast is gesitueerd. Doorzon woonkamer met fraaie glas in lood en-suite deuren. Aan de achterzijde is de open keuken gesitueerd met onder andere de wasmachine aansluiting en de cv-ketel (Intergas 2004). De slaapkamer (3.87 x 1.80) is aan de achterzijde gelegen. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en inloopdouche. Zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De tuin is maar liefst 15,70 meter diep en gelegen op het Oosten. Door de diepte van de tuin kunt u hier heerlijk genieten van de zon en biedt het fraaie mogelijkheden tot uitbouwen.

Locatie:
De woning is perfect gelegen in een gezellige en rustige straat in de populaire Rivierenbuurt nabij de Maasstraat, Martin Luther Kingpark, de Amstel en de Rijnstraat. Op fietsafstand ligt de Pijp met onder andere de gezellige Albert Cuyp markt, Van Woustraat en Ceintuurbaan. Door de goede verbindingen bent u binnen enkele minuten op de A1, A2 of A10. Het Amstelstation bevindt zich op loopafstand en Station RAI ligt op 5 minuten fietsen. Er is nagenoeg altijd parkeergelegenheid direct voor de deur hetgeen voor Amsterdam uitzonderlijk is.

Bijzonderheden:
- Uitbouwmogelijkheden!
- Ruime tuin van ca 90m2;
- Onderdeel van een actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 135,-
- De woning is gelegen op erfpachtgrond. De jaarlijkse canon bedraagt € 1.179,97 en de algemene bepalingen 2000 zijn van toepassing. Het huidige tijdvak loopt tot en met 2059.
- Oplevering kan snel;
-Conform Nen 2580 meting bedraagt de woning 62,3m2, meetrapport aanwezig.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
63 m²
Inhoud:
235 m³
Totaal aantal kamers:
3
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hunzestraat 107hs

Postcode: 1079VX

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Steven van der Weijden