• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Henrick de Keijserstraat 15 II AMSTERDAM, Oud-Zuid

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 96 p/m
Bouwjaar  :  1927
Wijk  :  Oud-Zuid
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  96 p/mnd
Woonoppervlakte  :  66 m²
Inhoud  :  210 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
Heerlijk licht hoekappartement van circa 66m˛ gelegen op de tweede verdieping van een in 2007 compleet gerenoveerd bouwblok in hartje De Pijp. Dit leuke en goed onderhouden appartement heeft een uitstekende indeling en biedt ruimte, privacy en een vrij uitzicht over de Henrick de Keijserstraat en Rustenburgerstraat. Henrick de Keijserstraat 15-II ligt op eigen grond en maakt onderdeel uit van een actieve en goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren.

Het appartement is keurig afgewerkt met strak gestukadoorde wanden en plafonds, een mooie eiken vloer, een open keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met onder andere een ligbad. Desgewenst kan de indeling eenvoudig worden aangepast met een tweede slaapkamer.

Lekkerbekjes komen in deze populaire woonomgeving stevig aan hun trekken. Direct om de hoek kunt u terecht bij de Paskamer, waar u terecht kunt voor een goed glas wijn, terwijl op de andere hoek een heerlijk diner wacht bij restaurant Reuring of even verderop de beste pizza's van Amsterdam bij Renato's. Heerlijk ijs vindt u bij Pasticceria op de Van Woustraat, de beste koffie van Amsterdam bij Scandinavian Embassy, een heerlijk ontbijt bij het populaire Coffee & Coconut op de Ceintuurbaan en niet te vergeten de gezellige pleinen als het Van der Helstplein en Gerard Douplein. Zelf koken kan natuurlijk ook. De ingrediënten daarvoor treft u aan op de beroemde Albert Cuypmarkt.

Globale indeling:
Entree, hal, inpandige berging/wasruimte, woonkamer, eetkamer, open keuken voorzien van een koelkast, vriezer, afwasmachine, elektrische kookplaat en een afzuigkap, geheel betegelde badkamer met een ligbad met douche, wastafel, toilet en mechanische ventilatie, ruime slaapkamer met een vaste kledingkast.

Bijzonderheden:
-Eigen grond;
-Actieve Vereniging van Eigenaren met een positief reservefonds en een meerjaren onderhoudsplanning;
-De bijdrage aan de VvE is Euro 96,97 per maand;
-In 2007 compleet gerenoveerd;
-Houten kozijnen met ventilatieroosters en dubbel glas;
-HR cv combiketel, bouwjaar 2007;
-Elektrische installatie bestaande uit 6 groepen en 2 aardlekschakelaars;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Ramon Mossel
Tel: 020-305 2662
Email: ramon@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl