• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Haarlemmerweg 9 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  1980
Ligging  :  Aan park, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  75 p/mnd
Woonoppervlakte  :  85 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  270 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
ENGLIS TEXT BELOW

Wat een mooie kans.

Een in 2016 gerenoveerd appartement van 85 m2, dichtbij het Centrum uitkijkend op het in Westerpark.

Geweldig ingedeeld met 3 grote slaapkamers. Ideaal voor een jong gezin, ouders voor studerende kinderen of een verhuurder.

Tegenover de woning ligt het Westerpark, waar je kunt hardlopen of naar de Bakkerswinkel kunt gaan voor een lekkere lunch. Lekker luieren in de zon op het terras bij Pacific Parc, waar in de zomer gebarbecued wordt voor de gasten! Door het jaar heen worden er vele festivals en evenementen georganiseerd in het park. Het is hét middelpunt van de buurt.

De Van Limburg Stirumstraat of de Spaarndammerstraat zijn de buurtwinkelstraten met voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen en veel nog meer. Je hebt er de Albert Heijn, Dirk en Spar, maar ook leuke cadeauwinkels en horeca (café De Gruyter, De Walvis, bar Mick, en café restaurant Amsterdam).

De Staatsliedenbuurt is een prettige woonbuurt, met alles wat Amsterdam interessant maakt, in de buurt aanwezig. In 10 minuten fiets je naar het Centraal Station, in 3 minuten naar de Jordaan en in 2 minuten naar de Haarlemmerdijk.

Indeling:

Entree op de eerste verdieping, hal met meterkast, separaat toilet met fonteintje en badkamer met luxe inloopdouche en wastafel. De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde. Vanaf het balkon heb je direct uitzicht op het Westerpark. Aan de voorzijde van het appartement ligt ook de nieuwe keuken met bar, voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. In het midden is de hal met grote bergkast.

Aan de rustige achterzijde van het appartement liggen de drie slaapkamers, allemaal van zeer goed formaat.

Afmetingen slaapkamers, circa:
Slaapkamer 1: 4.00 x 3.37 m
Slaapkamer 2: 2.70 x 3.37 m
Slaapkamer 3: 2.53 x 3.37 m

In de onderbouw is over een ruime berging van ca. 7 m2.

Voor de geïnteresseerde (verhuurder): het meubilair is ter overname.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 85 m²;
- Bouwjaar 1980;
- Balkon voorzijde met uitzicht op het Westerpark;
- Berging (7m2) in de onderbouw;
- Intern gerenoveerd in 2016 (nieuwe keuken, badkamer, cv-ketel en vloer- en wandafwerking);
- Servicekosten circa € 75 per maand;
- Erfpacht afgekocht t/m 15-09-2031;
- Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas;
- Oplevering zeer snel mogelijk.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

ENGLISH TEXT

Listed by MVA Certified Expat Broker

What a great opportunity.

An apartment of 85 sq.m., renovated in 2016, near the Center overlooking Westerpark.

Superb lay-out with 3 good size bedrooms. Ideal for a young family, parents for children or an investor.
Opposite the house is Westerpark, where you can jog or go to the Bakery Shop for a nice lunch. Relax in the sun on the patio of Pacific Parc, where they barbecue for their guests in the summer! Throughout the year, many festivals and events are organized in the park. It is the center of the neighborhood.

The Van Limburg Stirumstraat or Spaarndammerstraat are the neighborhood shopping streets with sufficient offer for daily groceries and much more. You have 3 local supermarkets nearby, but also nice gift shops and restaurants (café De Gruyter, De Walvis, bar Mick and Café Restaurant Amsterdam).

The 'Staatsliedenbuurt' is a pleasant residential neighborhood, with everything that Amsterdam makes interesting, in the vicinity. In 10 minutes by bike you ride to Central Station, in 3 minutes to the area Jordaan and in 2 minutes to the Haarlemmerdijk.

Lay-out:
Entrance on the first floor, hall with guest toilet with little sink and bathroom with luxury walk in shower and sink. The spacious living room is at the front of the apartment and offers access to the front balcony. From the balcony you have direct views of the Westerpark. The new kitchen equipped with bar equipped and all the required appliances is also at the front. In the middle you find the hallway with large storage closet. At the quiet rear of the apartment are three bedrooms, all of very good size.

Dimensions of bedrooms, approximately:
Bedroom 1: 4.00 x 3.37 meters
Bedroom 2: 2.70 x 3.37 meters
Bedroom 3: 2.53 x 3.37 meters

In the basement there is a spacious storage of approximately 7 sq.m.

To whom it concerns: the furniture is for sale as well.

Please, make an appointment with our office for a quick visit.

In general:
- Living area 85sq.m.;
- Year of construction 1980;
- Balcony at the front overlooking Westerpark;
- Storage (7 sq.m) in the basement;
- Renovated in 2016 (new kitchen, bathroom, central heater and floor and wall finishing);
- Service costs around € 75 per month;
- Leasehold paid until September 15th 2031;
- The apartment is fully double glazed;
- Move in date quickly if desired.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.

This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Gernant van Alphen
Tel: 020-305 2662
Email: gernant@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl