• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Dintelstraat 86 I AMSTERDAM, Zuideramstel

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 80 p/m
Bouwjaar  :  1930
Wijk  :  Zuideramstel
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  80 p/mnd
Woonoppervlakte  :  90 m²
Inpandige ruimte  :  2 m²
Inhoud  :  219 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon, overloop
Omschrijving:
WIJ ONTVANGEN U GRAAG OP EEN VAN DE VOLGENDE BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN (ZONDER AFSPRAAK):
- DONDERDAG 1 JUNI AS VAN 09.00 UUR - 10.00 UUR OF
- DINSDAG 6 JUNI AS VAN 09.00 UUR - 10.00 UUR

Heerlijk ruim appartement van 89m² (NEN norm) gelegen op de eerste verdieping met een breed balkon op het westen. Deze woning is bereikbaar middels zijn eigen opgang!!

Deze goed ingedeelde woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst, kleinschalig en karakteristiek jaren '30 appartementen complex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt. De woning ligt in één van de meest populaire delen van De Rivierenbuurt en is op loopafstand van de Scheldestraat en Maasstraat. Hier zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Crèches, basisscholen, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.

Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Eerste verdieping: middels eigen entree bereikbaar, hal met meterkast, separate toilet met fonteintje, badkamer met een inloopdouche en wastafel, ruime woonkamer over de gehele breedte met vele raampartijen, twee grote slaapkamers met beide toegang naar het balkon op het westen, eenvoudige keuken met eveneens toegang tot het balkon

Bijzonderheden:
-Het complex is gesplitst in april 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 80,13 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-CV HR combiketel bouwjaar 2012;
-Projectnotaris Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van verkoper;
-Het betreft een voormalig huurwoning welke intern gerenoveerd dient te worden;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien.
De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Judith Lezer
Tel: 020-3052662
Email: judith@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl