• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Deurloostraat 39 - I AMSTERDAM, Zuideramstel

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  Zuideramstel
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  15 p/mnd
Woonoppervlakte  :  82 m²
Inhoud  :  274 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, berging, balkon
Omschrijving:
Fraai gelegen, licht en functioneel ingedeeld drie/vierkamerappartement van 82m² op de eerste verdieping met eigen entree vanaf straatniveau.

Gelegen in een goed onderhouden jaren '30 complex in hartje Rivierenbuurt, tussen de Maasstraat en de Scheldestraat.

De woning heeft zeer veel mee: grote woonkamer, en suite woonkeuken, charmant balkon gelegen op het zuiden, twee goede slaapkamers, separaat toilet, luxe badkamer en veel bergruimte. Er zijn eventueel drie slaapkamers te creëren als de hoofdslaapkamer wordt opgedeeld in twee kleinere slaapkamers.

De ligging in de buurt is ook uitstekend. De Scheldestraat en Maasstraat liggen om de hoek en hebben een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen en restaurants. Openbaar vervoer (bus, trein (NS station RAI/Zuid WTC), tram en straks de NZ-lijn) is eveneens op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, basisscholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de A2 en Ring A10. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:
Eigen voordeur op straatniveau, veel ruimte voordat de trap naar de eerste etage begint, eerste etage, hal met goede bergruimte en garderobe, zeer royale hoofdslaapkamer met inloopkast en toegang tot balkon op het zuiden, goede tweede slaapkamer aan de achterzijde, separaat toilet met fontein, badkamer met een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, ruime woonkamer met schouw aan de voorzijde , en suite deuren naar de zijwoonkeuken.

Kortom: een prachtig, licht, ruim en goed ingedeeld appartement.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 82 m2 exclusief balkon (volgens NEN gemeten);
- Luxe woonkeuken;
- Glad gestuukte wanden;
- Visgraat eikenhouten parketvloer;
- Dubbele beglazing voor- en achterzijde;
- Cv combiketel Remeha, bouwjaar 2007;
- Eigen entree en veel bergruimte;
- De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt circa € 635,-- per jaar;
- Canon is fiscaal aftrekbaar indien hoofdverblijf;
- Canon wordt jaarlijks geïndexeerd tot 15 juli 2052;
- Het complex is in 2012 met vergunning gesplitst;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Gernant van Alphen
Tel: 020-305 2662
Email: gernant@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl