De Schulp 9 AMSTELVEEN

Vraagprijs € 2.900.000 k.k.

Omschrijving

** ENGLISH TEKST BELOW **

Wat is het hier heerlijk thuiskomen. Het gevoel van buitenleven, maar dan in Elsrijk in Amstelveen. Een thuis met een uitzonderlijke beleving.

Deze villa heeft een woonoppervlakte van 401 m2, maar met een menselijke maat. Het royale perceel van 641 m2 is prachtig gelegen, aan het water, in een rustige en familie-vriendelijke woonomgeving, waar veel ondernemers wonen.

Dichtbij sportvelden Amsterdamse Bos, de winkels en alle andere voorzieningen in het Stadshart.

De belangrijkste specificaties:
- Vrijstaande villa op prachtig aan water gelegen perceel
- Heerlijke, beplante tuin met beschutte en open terrassen
- 8 slaap/werkkamers
- 3 badkamers
- Heerlijke royale tuin rondom, zonder lawaai van vliegtuigen (dat je Amstelveen kunt hebben)
- Dakterras en balkon
- Verwarmd binnenzwembad met pantry
- Gym
- Sauna
- Mogelijkheid voor werken aan huis met
- eigen entree
- 3 werkkamers
- tweede keuken
- Nieuwbouw uit 2006, volledig geïsoleerd
- Vloerverwarming op alle etages, tevens airco aanwezig
- Plafondhoogte van 2,6 m en zelfs 3 meter op de begane grond
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht.

OMGEVING
Ervaar hoe het voelt om vrij te wonen, in een stedelijke omgeving. De villa is gelegen in één van de mooiste wijken van Amstelveen. Omgeven door andere vrijstaande villa's, dichtbij het Amsterdamse Bos. De woonomgeving is tevens geliefd vanwege de gunstige ligging ten opzichte van winkelcentra, uitvalswegen (A2, A4, A9 en Ring A10) en openbaar vervoer. Amsterdam en Schiphol zijn uitstekend bereikbaar. De Zuidas is bovendien in 15 minuten per fiets te bereiken en Amsterdam-Centrum in 25 minuten. Naast de internationale school, goede basisscholen en middelbare scholen zijn ook veel sportfaciliteiten in de directe omgeving aanwezig.

ONTWERP
De villa is in 2006 gebouwd, een prachtig ontwerp. Het is een absoluut designer's hoogtepunt. Echter geen 'product' van de architect, de woning voelt als een prettig thuis, voor bewoners die design, luxe en comfort waarderen.

Enkel de mooiste en beste materialen zijn gebruikt. De huidige eigenaar heeft de villa laten bouw en heeft geen enkele concessie gedaan. De afwerking, van bijvoorbeeld inbouwkasten, is van uitzonderlijk hoog niveau. Er zit een prachtige lijn in het huis, door het consequent gebruik van materialen en de stijl die overal doorgetrokken is. Een beveiligingssysteem met camera's is geïnstalleerd, een GIRA systeem stuurt desgewenst via een netwerk de schakelaars en de stopcontacten aan en een geïntegreerd Bang & Olufsen systeem de muziek door de gehele villa.

Vanuit het zwembad kijk je een film of een sportwedstrijd op de wand met een beamer. Beter wordt het niet!

DE VILLA
Het ontwerp is schitterend, uniek, open en licht. Zie de foto's, video en plattegronden voor een uitgebreide weergave van de indeling.

De villa leent zich uitstekend voor meerdere gebruikers. Een toekomstige eigenaar, die hier wil werken aan huis, of wil wonen met een groot gezin, of beide, kan hier zijn hart ophalen.

De begane grond is ingedeeld als leefverdieping, waar een imposante entree, woonkamer en tv-kamer en woonkeuken vloeiend in elkaar overlopen, maar ook separaat gebruikt kunnen worden. De keuken is zeer volledig voorzien van alleen maar high end apparatuur.

Iedereen vindt op de begane grond zijn favoriete plek. De terechte trots van de eigenaar zijn het levensgrote hoekraam in de keuken zonder hoekstijl en de haard. Beide prachtig.

Op de eerste etage zijn drie slaapkamers, de hoofdbadkamer en de wasruimte. De huidige eigenaar gebruikt dit als owners quarters met master bedroom, en super-de-luxe en suite badkamer, walk-in-closet en kleedkamer. Allesroom met elkaar in verbinding. Op deze etage is ook een royaal balkon met uitzicht over de tuin. Pronkstuk is het grote raam van circa 2x2 meter waardoor je uitkijkt over de entree.

De tweede etage beslaat twee ruime gelijkwaardige slaapkamers met inbouwkasten, een tweede badkamer met dubbele wastafel en douche en dakterras. Verder zijn hier een stookruimte en toilet.

De verdiepte parterre is de work hard/play hard verdieping. Hier is veel mogelijk. Er zijn drie ruime (slaap)kamers, waarvan twee in gebruik als werkkamer en één als gym. Deze etage er ook toegankelijk via een separate entree. Verder zijn hier een tweede keuken, de sauna met rain shower en het zwembad met pantry. Het zwembad heeft een jet stream en is verwarmd. Vanwege de schuifpuien kun je hier year round genieten. Het muzieksysteem is hier ook geïnstalleerd. Er is een beamer voor projectie op de muur. Sportwedstrijden kijk je voortaan vanaf een luchtbedje in het zwembad.

De tuin is onder architectuur aangelegd. Er zijn verschillende plekken, die juist beschut of open zijn. In het terras is prachtige verlichting aangebracht.

De villa biedt prachtige doorkijken, door gebruik van veel glas. Op de begane grond is de beleving weer totaal anders dan op de 1e etage. Hoe vaker u rondloopt in dit bijzondere woonhuis, hoe meer u zal opvallen, hoe het ontwerp zeer doordacht in elkaar steekt.

Onze favoriete plek is de entree met glazen trap. Of toch het zwembad. Waar kiest u voor?

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 401 m2, 8 (slaap)kamers, 3 badkamers
- Perceeloppervlakte 641 m2, prachtige tuin
- Grenzend aan het water
- Zwembad, gym en sauna
- Bouwjaar 2006, volledig geïsoleerd
- Gratis parkeren, oprit te creëren voor meerdere auto's
- Garage en schuur voor fietsen en bergruimte
- Flexibele indeling en diverse gebruiksmogelijkheden door vernuftig ontwerp

Wij leiden u graag persoonlijk rond in deze bijzondere villa. Belt u met ons kantoor, voor het maken van een afspraak.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

** LISTED BY MVA CERTIFIED EXPAT BROKER **

Coming home never felt so good. The feeling of country living in an urban surrounding in Amstelveen, near Amsterdam. This home is a unique experience.

This villa has a surface of 401 sq.m. but it has human dimensions. The spacious plot of 641 sq.m. is beautifully located, in a quiet and family-friendly living area. Near all kinds of sport facilities, green areas and all amenities in the nearby mall.

Main specs:
- Detached villa on a beautiful plot
- Lovely garden with sheltered and open terraces
- Upto 8 bedrooms
- 3 bathrooms
- Lovely and spacious garden around, without the noise of planes (which you can have in this part of town)
- Roof terrace and balcony
- Heated indoor pool with pantry
- Gym
- Sauna
- Possibility for home office with
- separate entrance
- 3 offices
- kitchen
- Constructed in 2006, fully insulated
- Underfloor heating on all floors, air conditioning available
- Ceiling height of 2.6 meters and even 3 meters on the ground floor
- Located on freehold ground, so no leasehold.

SURROUNDINGS
Experience country living in an urban environment. The villa is located in one of Amstelveen's most beautiful neighborhoods. Surrounded by other detached villas. This residential area is conveniently location close to shopping malls, highways (A2, A4, A9 and A10) and public transport. Amsterdam and Schiphol are easily accessible. Zuidas and Amsterdam Centre are close by. So are the international school and good primary and secondary schools.

DESIGN
This villa was newly built in 2006. It's a beautiful design. This house is an absolute designer's highlight. However, it is not a "product" of the architect, the villa feels like a nice home, for its residents who appreciate design, luxury and comfort.

The finest and best materials were used. The current owner had this villa built and did not make any concession. The finishing, for example of built-ins, is of an exceptionally high level. There is a beautiful 'line' in the house, due to the consistent use of materials and the style throughout. A security system with cameras has been installed, another system controls the switches and power sockets, if required, and there is an integrated Bang & Olufsen system for music throughout the entire villa.

From the indoor pool you can watch a movie or a sports game projected on the wall with a beamer. It does not get any better than this!

THE VILLA
The design is gorgeous, unique, open and bright. Please see the pictures, video and floor plans for a deeper understanding of the layout.

The villa is can be ideal for different kinds of residents. A future owner, who wants to work from home, or who wants to live here with a large family, or do both, will be right at home here.

The more you walk around in this house, the more you will understand, how well it has been sesigned.

Our favorite place in the house is the entrance with glass staircase. Or is it the pool? What is yours?

We will be more than happy to show you around personally soon.

Eigenschappen

Soort object:
Vrijstaande woning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2006
Woonoppervlakte:
401 m²
Perceeloppervlakte:
641 m²
Inhoud:
1.500 m³
Totaal aantal kamers:
9
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: De Schulp 9

Postcode: 1181NA

Plaats: AMSTELVEEN

Kaart

Gernant van Alphen