• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Bloemstraat 170 A AMSTERDAM, Centrum

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 104 p/m
Bouwjaar  :  2006
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  104 p/mnd
Woonoppervlakte  :  130 m²
Inhoud  :  471 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, stookruimte, wasruimte
Omschrijving:
*** ENGLISH TEXT BELOW ***

Hartje Jordaan, 3 verdiepingen en 3 terrassen!!! Uw eigen huisje! Waar vindt je dit nog?
Deze woning is onderdeel van het in 2006 opgeleverde monumentale project "Les Quatre Fleurs", in totaal 18 appartementen, verdeeld over vier aangrenzende panden in de Bloemstraat 164 - 176 te Amsterdam met een privé parkeerkelder.

Locatie Het appartement ligt midden in de populaire Jordaan en wat kun je hier nou niet doen?! Als je de Bloemstraat uitloopt heb je grenzend aan de Lijnbaansgracht open water waar je een bootje zou kunnen aanleggen, de Elandsgracht met diverse winkels en horecagelegenheden ligt een paar straten verder. Westerpark is op steenworp afstand net als de keuzes aan restaurants, terrassen, winkels, de markt etc. op loopafstand is enorm. De tram naar o.a. Centraal station stopt praktisch om de hoek van de straat. De bereikbaarheid met de auto is door de nabijgelegen binnenring uitstekend.

Omgeving: De Jordaan staat bekend om de gezellige cafeetjes, restaurants en verschillende leuke winkeltjes, de zaterdagmarkt op de Lindengracht/Noordermarkt en op maandag de lapjesmarkt op de Westerstraat, beide markten op loopafstand. Tevens zijn openbaar vervoer en uitvalswegen nabij.

INDELING

Entree via algemeen trappenhuis, gang met garderobe kast en separaat toilet met fonteintje, slaapkamer met toegang naar de badkamer met douche en wastafel en tevens toegang naar het terras, stook- en wasruimte, ruime woonkamer met halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk BOSCH zoals een 5 pits gasfornuis, oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie. Middels dubbele openslaande deuren is het heerlijke terras bereikbaar. Deze verdieping is zeer comfortabel middels de voorziening van vloerverwarming.

Verdieping 1
Slaapkamer met walk-in closet en toegang naar de badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Verdieping 2
Werkkamer voorzien van een dakkapel en tevens bevindt zich op deze verdieping een separaat toilet met fonteintje.

BIJZONDERHEDEN
-Woonoppervlakte circa 127 m2 + 3 terrassen van ca. 7,4 m2, ca 11 m2 en 12.9 m2;
-Servicekosten € 104,29 per maand;
- De Vereniging van Eigenaars: het betreft een actieve vereniging van eigenaars "Les Quatre Fleurs" bestaat uit 18 appartementen en 18 parkeerplaatsen;
-Particuliere erfpacht (met groene opinie) is afgekocht t/m 02-01-2042.
-Eventuele mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de inpandige parkeergarage;
-Oplevering per direct mogelijk.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

---

3 levels and 3 balconies in the very heart of the Jordaan! A unique place of your own – you'll never find anything else like it!

This home was part of the monumental 'Les Quatre Fleurs' project, which created a total of 18 apartments and a private parking garage divided across four neighbouring listed buildings between the addresses of Bloemstraat 164 and 176 in Amsterdam.

Location: The apartment is in the middle of the hugely popular Jordaan district, where you're never short of something to do! Just off the Bloemstraat is the open water of the Lijnbaansgracht where you could moor a boat, and only a few streets away you can find the Elandsgracht, boasting a multitude of shops, bars and restaurants. The Westerpark (West Park) is at walking distance, and a hugely diverse range of bars, cafés, patio restaurants, markets and other amenities can be found within walking distance as well. The tram to Central Station (among other locations) stops practically around the corner, and thanks to the nearby inner ring road, there is excellent accessibility by car.
Neighbourhood: The Jordaan is famous for its charming cafés, bars and restaurants, fascinating little shops, its Saturday market on the Lindengracht/Noordermarkt and the Monday textiles market on the Westerstraat, all of which are within walking distance of the property. Plenty of public transport links and arterial roads are also nearby.

LAYOUT
Entrance via a communal stairwell, corridor with a closet and a separate toilet with a wash basin, bedroom with doors to both the balcony and the en-suite bathroom equipped with a shower and sink, utility room, spacious living room with a semi-open kitchen fitted with a variety of built-in BOSCH equipment such as a five-burner gas stove, oven, dishwasher and fridge-freezer. The stunning patio can be accessed via double French windows. This floor is extremely comfortable thanks to the underfloor heating.
First floor
Bedroom with a walk-in wardrobe and access to the bathroom, which is equipped with a shower, wash basin and toilet.
Second floor
Study featuring a dormer window. This floor also features a separate toilet with a wash basin.

DETAILS
- Approx. 127m2 of living space + 3 balconies measuring approx. 7.4, 11 and 12.9m2 (measured according to NEN 2580).
- Monthly service charges of €104.29.
- There is an active owners' association, including all owners of the 18 apartments and 18 parking spaces within 'Les Quatre Fleurs'.
- Private ground lease (with a positive notarial opinion), bought out until 02-01-2042.
- Immediate delivery possible.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.

This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Judith Lezer
Tel: 020-3052662
Email: judith@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl