• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Badhuiskade 133 AMSTERDAM

Koopsom € 341.416,- v.o.n.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2011-
Ligging  :  Aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  50 m²
Inhoud  :  130 m³
Totaal aantal kamers  :  1
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder
Overig parkeren  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, loggia
Omschrijving:
BOLD - appartement BELTZA, bouwnummer 156

Het studioappartement 'BELTZA' heeft circa 49 m2 aan woonoppervlak en is gelegen op de 10e verdieping.
Deze superleuke studio is voorzien van een keuken en badkamer en een apart toilet. De woning heeft een prachtig afgewerkte loggia op het noordoosten met een geweldig uitzicht over de stad en de omgeving.

Het appartement wordt opgeleverd inclusief een luxe Poggenpohl keuken.

BOLD – Apartments Amsterdam
Aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, aan het IJ, op een plek die luxe en creativiteit ademt, verrijst BOLD. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige hightech uitstraling en zijn gevel met geďntegreerde zonnepanelen.

Het Manhattan van Amsterdam
het nieuwe stadshart van Amsterdam ligt aan het IJ. Daar wordt gebouwd aan de 24 verdiepingen tellende, luxe woontoren BOLD. Hierin worden 158 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving. De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.
De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

In de parkeerkelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar

Dit koopsom v.o.n. van dit appartement is inclusief twee jaar canonbetaling. De prijzen van de appartementen in BOLD zijn vrij op naam, inclusief BTW, en exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Gernant van Alphen
Tel: 020-305 2662
Email: gernant@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl