• Mva
  • Nvm
  • VastgoedCert
  • Funda
  • Nwwi

Argonautenstraat 86 I AMSTERDAM, Oud-Zuid

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  Oud-Zuid
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  60 m²
Inhoud  :  198 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
2 kamer woning van 59 m2 gelegen op de eerste verdieping met balkon aan de achterzijde in de Stadionbuurt.

De woning beschikt over een ruime, brede woonkamer en de erfpacht is AFGEKOCHT tot en met 2055. De woning dient intern echter volledig opgeknapt te worden.

Indeling:
Gezamenlijk trappenhuis, Entree op de 1e verdieping; hal met separaat toilet, brede woonkamer met erker gelegen aan de voorzijde. Dichte keuken gelegen aan de achterzijde, vanuit de keuken en de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Het balkon is 7 m2 in totaal en gelegen op het Noorden. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde (3.71x3.73) en biedt eveneens toegang tot het balkon middels openslaande deuren. Vanuit de slaapkamer is de toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel. Tevens is vanuit het toilet ook de toegang naar de badkamer.

Het appartement bevindt zich op een gunstige locatie ten opzichte van tal van voorzieningen op loopafstand. Vanzelfsprekend zijn in deze buurt veel faciliteiten op sportief gebied; in het Olympisch Stadion is een sportclub gevestigd maar verder vind je in de directe omgeving een tennispark, een voetbalvereniging, een atletiekbaan en een skatepark en natuurlijk het Amsterdamse bos in de nabijheid. Verder kun je in de buurt heerlijk eten bij diverse restaurants en vind je een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod aan winkels: een AH, een bakker, een groenteboer, kaaswinkels etc. Voor exclusieve modewinkels, prachtige cadeauwinkels en gezellige lunch/coffee gelegenheden is de Beethovenstraat eveneens binnen handbereik.

Het treinstation Amsterdam Zuid en de Zuidas is binnen enkele minuten lopen bereikbaar. Binnen vijf minuten rijden is men op de Ringweg A10.

Bijzonderheden:
- De woning dient intern volledig opgeknapt te worden;
- Geen verwarming aanwezig;
- Enkel glas en hardhouten kozijnen;
- Asbestclausule, Niet bewoningsclausule en Ouderdomsclausule van toepassing;
- De erfpacht is afgekocht tot en met 2055;
- Servicekosten EURO 152,50 per maand;
- Conform NEN2580 meting is de woning 58,5 m2.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Judith Lezer
Tel: 020-3052662
Email: judith@ramonmossel.nl

Maasstraat 128, 1078 HP Amsterdam
Telefoon: 020-3052662
E-mail: info@ramonmossel.nl
Internet: www.ramonmossel.nl